Quantcast

http://picasion.com/

Στις Βρυξέλλες «μέσω» Βέροιας η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Αν εκλεγώ Ευρωβουλευτής, δεσμεύομαι πως θα έχετε στη Βέροια ένα "γραφείο" στις Βρυξέλλες»
Στη Βέροια βρέθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, 
Βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια Ευρωβουλευτής
του κόμματος στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Η κ. Ασημακοπούλου ήταν προσκεκλημένη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ.) Βέροιας, ως ομιλήτρια στην εκδήλωση με θέμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», με την ιδιότητά της ως Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά την παραμονή της στην περιοχή μας, επισκέφθηκε την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, τους Βασιλικούς Τάφους στη Βεργίνα, την Πρωτοβουλία για το Παιδί, μια παραγωγική μονάδα, ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης την κ. Ασημακοπούλου πλαισίωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας και η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας Συρμούλα Τόπη - Τζήμα.


Όπως ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου, στις συναντήσεις που είχε με φορείς της Ημαθίας, συζητήθηκαν αγροτικά θέματα και ενίσχυση ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε πολλές αξιόλογες προσπάθειες που γίνονται στην περιοχή μας, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως υπάρχουν για την επόμενη ημέρα, 9 δις ευρώ για τη λεγόμενη τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, για τη μετάβαση δηλαδή στην ψηφιακή εποχή και η Βέροια δεν πρέπει να μείνει πίσω.

Οι Ευρωεκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος
«Είμαστε στην τελική ευθεία για εκλογές, αν όχι και για Εθνικές, το σίγουρο είναι πως στις 26 Μαΐου θα έχουμε Αυτοδιοικητικές και Ευρωεκλογές. Οι Ευρωεκλογές, ειδικά αν δεν διεξαχθούν παράλληλα και οι Εθνικές, θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος, με την απόφαση του λαού να είναι να φύγει η πιο καταστροφική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αυτή του Αλέξη Τσίπρα».

Πολύ καλό το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ - Θα είμαι καθαρή και δυνατή φωνή υπέρ της Ελλάδας
«Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα πάρα πολύ καλό ευροψηφοδέλτιο. Εγώ θα ήθελα να είμαι μια καθαρή και δυνατή φωνή που θα υπερασπιστεί την Ελλάδα, τη Μακεδονία και τις παραδοσιακές αρχές και αξίες που πρεσβεύει η παράταξη της ΝΔ. Τη νοικοκυροσύνη, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την ειλικρίνεια». 

«Γραφείο» Βρυξελλών στη Βέροια
«Ελπίζω στη Βέροια να προσφέρω και να συνεισφέρω στα ζητήματα της περιοχής και δεσμεύομαι πως αν εκλεγώ, θα έχετε στη Βέροια ένα "γραφείο" στις Βρυξέλλες που θα προωθεί τα θέματά σας», εννοώντας πως θα υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, μια ανοιχτή πόρτα με την Ευρωβουλή».

Θέματα ανάπτυξης της Ημαθίας στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σε ερώτηση του veriotis.gr για το τι διαφορετικό να περιμένει η Βέροια και η Ημαθία με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε: «Ό,τι έχει να περιμένει όλη η Ελλάδα. Μια ειλικρινή και σοβαρή κυβέρνηση που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα. Λαμβάνω καθημερινά ένα βουβό κύμα αγανάκτησης για τον τρόπου που η κυβέρνηση έχει διαχειριστεί πολλά θέματα. 3,5 χρόνια δεν έχει υπάρξει κάλπη για να εκφραστεί ο λαός».

Μείωση φορολογίας και προσέλκυση επενδύσεων, είναι όπως ανέφερε σημεία του προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την οικονομία, που θα ωφελήσουν όλη την Ελλάδα και κατ' επέκταση το νομό μας, ενώ σχετικά με την Ημαθία συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο πρόεδρος διαπραγματεύεται συγκεκριμένα θέματα στον τομέα της ανάπτυξης, τα οποία και θα ανακοινώσει μελλοντικά ο ίδιος. Δείτε φωτογραφίες:  




6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε Μισέλ,
    αλλά... δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Κυρά Μισέλ κάποιες και κάποιοι σαν εσένα μας έδιωξαν από τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άννα Μισέλ.... "περσινά ξινά σταφύλια.. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Μισέλ θέλουμε να αποκτήσουμε γραφείο, εκτός από τις Βρυξέλλες, και στην Μολδαβία. Θα απευθυνθούμε σε εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΚΟΝΕ΄΄ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, Ε ΚΥΡΑ ΜΙΣΕΛ;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θετικό είναι ότι, θα φύγει από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ