Με ελλείψεις η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Ερμή Αμυνταίου

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μια ήττα στο κύπελλο Ημαθίας, η Βέροια υποδέχεται την Κυριακή (3:00 μ.μ.) τον προτελευταίο της βαθμολογίας Ερμή Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ'
Εθνικής κατηγορίας. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Μουρατίδη, Ταϊρη, τον ανέτοιμο Μεληκιώτη και τους τραυματίες Ζούρκο, Ιωάννου. Στον αντίποδα επανέρχεται ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης που εξέτισε την ποινή του.
Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Μπουμαρσόπουλος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Στάικο και Πατέτσο. Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός της "Βασίλισσας", είναι οι εξής: 


Κοντογουλίδης, Πάντος, Βεργώνης, Μαραγκός, Βασίλτσης, Μπακάλης, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Τρούπκος, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Σοφιανίδης, Χαντζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ