Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι έγινε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στη Βέροια;

Πάρτε μια γεύση!
Τσικνοπέμπτη χθες και η πόλη γέμισε από νωρίς το βράδυ καρναβαλιστές κάθε ηλικίας, με στολές κάθε λογής. Μικρές και μεγάλες παρέες αγοριών και κοριτσιών, είτε με αυτοσχέδιες στολές είτε με έτοιμα concept, αλλά με φουλ καλή διάθεση, ξεχύθηκαν στο κέντρο της Βέροιας για την καθιερωμένη βόλτα στα μπαράκια της πόλης. Όλοι έκαναν στη συνέχεια ένα πέρασμα - πασαρέλα από τον πεζόδρομο της οδού Έλλης, όπου εκεί όπως κάθε χρόνο, τα μπαρ διοργανώνουν Φεστιβάλ Καρναβαλιού, με το μενού της Τσικνοπέμπτης να περιέχει ζωντανή μουσική με χάλκινα από τους «Balkan Melody» και ψησταριά με χιλιάδες σουβλάκια και λουκάνικα που προσφέρονταν δωρεάν στους πελάτες τους. 
Ο φακός του «Βεροιώτη» τσάκωσε κάποιες παρέες στη Μητροπόλεως, τη Βενιζέλου και τον πεζόδρομο, λίγο πριν αποσυρθούν σε κάποιο μαγαζί για χορό και διασκέδαση μέχρι αργά. Δείτε φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ