Quantcast

http://picasion.com/

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην 16ης Οκτωβρίου - Δείτε μέχρι τι ώρα

Δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις των οχημάτων τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό 16ης Οκτωβρίου, στην περιοχή του Ωρολογίου, που έχουν ξεκινήσει από το πρωί. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού και συγκεκριμένα στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της 16ης Οκτωβρίου. 

Ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: «Αποφασίζουμε την Παρασκευή 01-03-2019, κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 17:00΄: α) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, επί της ενταύθα οδού 16ης Οκτωβρίου. β) Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην ενταύθα οδό 16ης Οκτωβρίου, από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Κλέωνος έως τη συμβολή της με την οδό Βαρνάλη και αντίστροφα. Στο σημείο, θα τοποθετηθεί σήμανση προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων περιμετρικά του ανωτέρου τμήματος της οδού, καθώς και σημαιοφόροι με ανακλαστικό γιλέκο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, ήτοι αρχικά στο ρεύμα καθόδου προς Πλατεία Ρακτιβάν και στη συνέχεια στο ρεύμα ανόδου της εν λόγω οδού. γ) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Φλωρίνης, από τη συμβολή της με την οδό 16ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Βελισαρίου.

Τα μηχανήματα έργου, φορτηγά και λοιπά οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εργασιών, θα κατέχουν έγκριση – άδεια διέλευσης από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας. β) Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν από τον εκτελούντα των εργασιών, με μέριμνα και επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας και η προβλεπόμενη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την συνημμένη εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ.Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ