Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαφ - Tσουφ! Επόμενη στάση Πλατεία Ωρολογίου

Τα αποκριάτικά της φόρεσε από χθες Τσικνοπέμπτη η πλατεία Ωρολογίου, με πολύχρωμα σημαιάκια στον ουρανό, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μια τίγρη, ένα τρένο με χρωματιστά βαγόνια, πολλά τσαφ - τσουφ, μπογιές για face painting και εκατοντάδες παιδικά γέλια. Η πλατεία Ωρολογίου επιλέχθηκε φέτος
από την ΚΕΠΑ ως ο σταθμός για ένα τετραήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων. Καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου, από τις 10:00 - 13:00 το πρωί και 17:00 - 21:00 το απόγευμα, το Carnival Express Train θα κάνει δωρεάν βόλτες γύρω γύρω στην πλατεία, με επιβάτες παιδιά και γονείς, η ομάδα performers Teatro - Theama θα ξεσηκώνει με χορό και αποκριάτικη μουσική, ενώ τα face painting θα μεταμορφώνουν τα παιδιά σε γατούλες, σκυλάκια, φαντασματάκια, πεταλούδες και άλλα.
Από το πρωί της Πέμπτης που ξεκίνησε τις βόλτες του, πολλά ήταν τα σχολεία, παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία που το επισκέφθηκαν και ανέβηκαν στα βαγόνια του, ενώ σήμερα το face painting ανέλαβαν οι σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» του ΙΕΚ Βέροιας, όπου έβαψαν αποκριάτικα τα προσωπάκια των παιδιών, πριν ή μετά τη βόλτα τους με το τρενάκι.


Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, η αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Batala Salonika θα ξεσηκώσει την αγορά σε ρυθμούς Sampa Reggae, ενώ στις 13:00 θα ανηφορίσει στην πλατεία Ωρολογίου!

Τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Ωρολογίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, όπου θα παρουσιάσει ένα αποκριάτικο ρεπερτόριο με κομμάτια latin, σε ρυθμούς rumba καιsamba. 

Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ