Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο με νταλίκα και μπετονιέρα σε τούνελ της Εγνατίας

Διακόπηκε για αρκετές ώρες η κυκλοφορία
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Μαρτίου σε τούνελ της Εγνατίας Οδού στον δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω ατύχημα έγινε στις 2:30 το πρωί, με αποτέλεσμα να
διακοπεί για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων και οι οδηγοί να είναι εγκλωβισμένοι. Πιο συγκεκριμένα, μια μεγάλη νταλίκα και μια μπετονιέρα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ότι η μπετονιέρα ήταν σταματημένη μέσα στο τούνελ και ο οδηγός της νταλίκας τη χτύπησε με δύναμη από τη δεξιά μεριά όπως ερχόταν, με αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλες υλικές ζημιές και να τραυματιστεί ελαφρά ένας εκ των δύο οδηγών.
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, ένα όχημα της Εγνατίας, δύο περιπολικά της Τροχαίας και ένας σταθμός του ΕΚΑΒ. Προανάκριση του τροχαίου έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας.



Για τέσσερις ώρες σταμάτησε η κυκλοφορία στην Εγνατία

Προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο τα δύο βαριά οχήματα κρίθηκε αναγκαίο να διακοπεί η κίνηση στο ρεύμα προς Κοζάνη, ενώ η Τροχαία παρέκαμπτε την κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο της Βέροιας προς την παλιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης. Η επιχείρηση απομάκρυνσης των ακινητοποιημένων οχημάτων ολοκληρώθηκε γύρω στις 5.40 τα ξημερώματα, οπότε το τμήμα που έκλεισε δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία. 

2 σχόλια:

  1. θα μισοκοιμόταν στο τιμόνι ο οδηγός της νταλίκας που χτύπησε από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που το βυτιοφόρο δεν κουβαλούσε καύσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ