Πότε θα γίνει η «Λευκή Νύχτα»;

Μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να προσελκύσει επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάσουν την βόλτα τους στη Βέροια με αγορές σε προνομιακές τιμές και πολλές... εκπλήξεις που τους επιφυλάσσουν, τόσο οι έμποροι όσο και οι καταστηματάρχες
υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι «Η Λευκή Νύχτα», που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με διάφορες εκδηλώσεις.
Πιθανότατα, η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά συγκροτήματα και τραγουδιστές. Με την έναρξη των εκδηλώσεων, οι έμποροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει, αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ