Quantcast

http://picasion.com/

Τόλκας: «Να αφήσουμε πίσω μας την φοβικότητα»

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλαση ο Άγγελος Τόλκας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε πως η 25η Μαρτίου είναι μια ημέρα μνήμης και τιμής για τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν, πολέμησαν και πάλεψαν για την εθνική
παλιγγενεσία. Όπως ανέφερε: «Σήμερα είναι και μια ημέρα στοχασμού του έθνους και ταυτόχρονα θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, πως σε κρίσιμες στιγμές για την χώρα μας, όλοι οι Έλληνες με ενότητα, ομοψυχία και κοινή προσπάθεια θα πρέπει να δίνουμε έναν αγώνα για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
Ένα μέλλον που θα βοηθήσει κυρίως την πατρίδα μας να πάει μπροστά. Χρειάζεται να αφήσουμε πίσω μας οποιαδήποτε φοβικότητα και εσωστρέφεια» κατέληξε ο Υφυπουργός της κυβέρνησης.


Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Τόλκα:

8 σχόλια:

  1. Πιο θεατρίνος πεθαίνεις. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1904 - 1908 ΚΑΙ ΤΟΥ 1912-13 ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΛΚΑ.
    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποτυχημενος μια ζωη παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το 1941-1944 την εθνική Αντίσταση με τον Άρη και το ΕΑΜ και τους δικούς σας ταγμασφαλίτες δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς υπέρ - πατριώτης . Το βούλωσαν οι ένοχοι γερμανοτσολιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσοι εκαναν κακο στην πατριδα εκαναν μεγαλο λαθος. τωρα που κολλαει το θεμα 40-41, ο ΑΡΗΣ και οι γερμανοτσολιαδες ειναι μονο μεσα στο δικο σου μυαλο. και στο κατω κατω εαν καποτε ο λαοσ μας εκανε ενα λαθος αυτο πρεπει να το επαναλαμβανουμε καθε τοσο;;;

      Διαγραφή
    2. Δες πως χαρακτήρισε το ίδιο το ΚΚΕ τον αιμοσταγή δολοφόνο Βελουχιώτη, και μετά μιλάμε

      Διαγραφή
  5. ΑΓΓΕΛΕ ,
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΣΦΥΡΆ" ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η Β. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ". ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ