Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δωρεάν σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφιών του διαγωνισμού Ανθισμένες Ροδακινιές

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 7-9 μ.μ. ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτό μάθημα για τον τρόπο επεξεργασίας των φωτογραφιών του διαγωνισμού Ανθισμένες Ροδακινιές στο καφέ
"εκτός χάρτη". Με τη χρήση Adobe Lightroom oι επαγγελματίες φωτογράφοι της Ένωσης θα δείξουν στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού τα βασικά εργαλεία της επεξεργασίας, θα δείξουν live επεξεργασία φωτογραφιών καθώς και επεξεργασία ορισμένων από τους συμμετέχοντες. Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης θα μιλήσουν για τον τρόπο που γίνεται η κριτική των διαγωνιζόμενων και τέλος η Fujifilm Hellas, που θα είναι παρούσα, θα παρουσιάσει μοντέλα φωτογραφικών μηχανών μαζί με τη νέα γενιά των INSTAX. 

Πάρτε μαζί σας σε ένα usb stick τις φωτογραφίες για το διαγωνισμό και ραντεβού με τους επαγγελματίες φωτογράφους στο καφέ "Εκτός Χάρτη" της Γκαλερί Παπατζίκου, Βενιζέλου 43 - Βέροια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ