Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαδηλωτής χορεύει Καλαματιανό με το «Μακεδονία Ξακουστή» και γίνεται viral

Έγραψε ιστορία ένας νεαρός Βεροιώτης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Λίγη ώρα μετά το τέλος των επετειακών εκδηλώσεων στην οδό Μητροπόλεως, μια μερίδα κόσμου στάθηκε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων (λίγο πιο κάτω από τα Goody's) και άρχισε να αποδοκιμάζει εν χορώ τους πολιτικούς. Στην
συνέχεια, άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» και... suddenly εμφανίζεται από το πουθενά ένας χορευτής, ο οποίος ξάφνιασε τους πάντες.
Ο λόγος για έναν νεαρό και καλοντυμένο Βεροιώτη (με κουστούμι και γραβάτα), ο οποίος ξεκίνησε να χορεύει... Καλαματιανό (ναι, καλά διαβάσατε!) σε ρυθμούς εμβατηρίου. Η χορευτική του παρέμβαση διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από τους παρευρισκόμενους. Κρίμα που το τραγούδι τελείωσε τόσο γρήγορα. Και μετά ξεκίνησε το παραδοσιακό μπινελίκι... Απολαύστε τον:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ