Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς στο χώρο του Συλλόγου. Οι παρευρισκόμενοι–ες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, το οποίο στηρίζει, όχι μόνο τη γυναίκα θύμα βίας, αλλά και κάθε γυναίκα που βιώνει οποιουδήποτε είδους κοινωνικό αποκλεισμό (άνεργη, μονογονέα, πρόσφυγα, μετανάστρια, ΑμεΑ).

Συζητήθηκε ένα πλήθος θεμάτων, άμεσα συνδεδεμένων με την οικογένεια και τις σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα σε αυτή, ευαισθητοποιώντας τους/τις συμμετέχοντες–ουσες στα θέματα της βίας και τους τρόπους αντιμετώπισης και προστασίας.

Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Το ΣΚ Βέροιας είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα προσφέροντας της Συμβουλευτική και ολοκληρωμένη Ψυχοκοινωνική Στήριξη αλλά και υπηρεσίες Νομικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση του εκάστοτε αιτήματος/προβλήματος.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας
Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00
Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α
Τηλ. Επικ.: 2331065304
mail: isotita@veria.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ