Quantcast

http://picasion.com/

Θλίψη στην Πυροσβεστική - Νεκρός εν ώρα καθήκοντος ο Πρόεδρος Πυροσβεστικών Κ. Μακεδονίας

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σίνδο
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου πυροσβέστης, ο οποίος επιχειρούσε στην κατάσβεση πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον 45χρονο Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έχασε τις αισθήσεις του, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος Πυροσβέστης ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Από την ίδια φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα και που επεκτάθηκε στον προαύλιο χώρο εργοστασίου με χημικά, υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.
Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ