Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/3 - 10/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Καλωσορίζουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης με επικοινωνιακές ατασθαλίες, αφού το διάστημα 5-28 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, τα μπερδέματα, η αφηρημάδα, η απροσεξία και οι καθυστερήσεις, που θα προκαλέσουν επικοινωνιακό χάος στην καθημερινότητά μας. Εκτός από τα επικοινωνιακά ευτράπελα όμως θα υπάρξουν και σημαντικές αναθεωρήσεις, αλλά και επανασυνδέσεις σχέσεων, φιλικών και αισθηματικών.

♈ Κριός

Γενικά

Είσαι έτοιμος να γευτείς τα καμώματα του ανάδρομου Ερμή;;; Ναι αγαπητέ μου Κριέ από το ξεκίνημα της εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου και μαζεύεις τα λόγια σου, είτε γιατί σε πιάνει η εσωστρέφεια, είτε γιατί το περιβάλλον γύρω σου – ιδιαίτερα το επαγγελματικό – μυρίζει μπαρούτι και πας να φυλάξεις τα νώτα σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στο ζώδιο του Ιχθύ, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων στα επαγγελματικά, σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές σου! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται πιο άνετο, ξεκούραστο, με εσένα να δίνεις λύσεις σε προβλήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλά αρκεί να μην σε πιάσουν οι ανασφάλειες και οι αναποδιές για ζητήματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν και ακόμα δεν τα έχεις ξεπεράσει... Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, η λύση στα αισθηματικά είναι η δικτύωση, η επαφή, η διασκέδαση, η ανεμελιά και οι όμορφες στιγμές... Αν είσαι σε σχέση αυτά μπορείς να τα επιδιώξεις με το σύντροφο, αν δεν έχεις σχέση πες ΝΑΙ σε προτάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον... όλο και κάποια γνωριμία θα κάτσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι γεγονός ότι από αυτή την εβδομάδα πρέπει να λειτουργήσεις συγκροτημένα στα επαγγελματικά σου γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει τις καθυστερήσεις, τα εμπόδια και τις συγχύσεις στην δουλειά! Εσύ όμως, πρέπει να προσέξεις πολύ παραπάνω ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία περίοδο αστάθειας, η οποία όμως σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για την διεύρυνση του εισοδήματός σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Καλώς τα Δέχτηκες Ταύρε μου! Τι εννοώ;;; Μα φυσικά αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη υποδέχεσαι τον Ουρανό στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει ως και το 2026. Είσαι έτοιμος να αγαπήσεις τις αλλαγές; Εγώ σου εγγυώμαι ότι μπαίνεις σε φάση που θα εξερευνήσεις νέες εμπειρίες στη ζωή σου. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύς, έρχεται για να σε φέρει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό. Μήπως έφτασε η ώρα να λυθούν παρεξηγήσεις;;; Το τέλος της εβδομάδας είναι κατακτητικό, ερωτικό, ενώ μία μετακίνηση είναι μέσα στις θετικές προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Μάλιστα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας το Σαββατοκύριακο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τα αδύνατα γίνονται δυνατά και οι επιθυμίες εκπληρώνονται! Θα είναι με το άτομο που έχεις τώρα στο μυαλό; Αυτό μόνο με την μελέτη του προσωπικού σου αστρολογικό σου χάρτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό που σε προτρέπω να αποφύγεις αυτή την εβδομάδα είναι τον επηρεασμό σου από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος για υποθέσεις επαγγελματικές. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το σωστό. Στα οικονομικά σου, σαφέστατα με τον Δία από τον Τοξότη η εύνοια συνεχίζεται, καλό είναι βέβαια αυτή την εβδομάδα να μην κάνεις και μεγάλα ανοίγματα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Άρχισαν τα όργανα σήκω από την θέση σου... Για ποια όργανα μιλάω φίλε μου Δίδυμε; Μα φυσικά αυτά που θα σε «χορέψει» ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, που γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από αυτή την Τρίτη! Γνωρίζεις καλά ότι οι επικοινωνιακές αναποδιές και οι καθυστερήσεις δεν λείπουν από τέτοιες περιόδους, αυτή την φορά όμως την τάση αυτή θα την φέρει κυρίως για θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σου! Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τρίτη στους Ιχθύς, από τη μία σε προτρέπει να κάνεις ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, από την άλλη πάλι το κλίμα είναι θολό και αβέβαιο! Το θετικό νέο αυτή την εβδομάδα είναι ότι καταφέρεις και ησυχάζεις από οικονομικές ανησυχίες, ενώ και η κοινωνική ζωή είναι πηγή χαράς και ανανέωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση για να μπορεί να έχει μία καλή πορεία είναι σημαντικό να υπάρχουν και κοινοί στόχοι... Ακριβώς αυτό το μήνυμα έρχεται για να σου δώσει η εβδομάδα στο πέρασμά της, όπου ίσως επαναξιολογήσεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση σου! Σκέφτεσαι ξανά αν αξίζει να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου και αναλογίζεσαι ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι και επιθυμίες. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε βοηθά να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες / συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το μυστήριο της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή σε νέα ξεκινήματα και προτάσεις που θα γίνουν τώρα, γιατί θα έχουν κάτι το απατηλό ή το ψευδές... Όσο και να σου είναι δύσκολο, βάλε σε μία τάξη και σειρά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και θυμήσου ότι η οργάνωση θα σε γλιτώσει από πολλά άγχη. Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα σε βρει πιο ήρεμο και με πιο γεμάτο πορτοφόλι.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα τίποτα δεν με σταματά... Αυτό ακριβώς τραγουδάς αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Καρκίνε. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στον Ιχθύ και εσύ θέλεις να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρατούσες εδώ και καιρό... Σκοπός σου είναι να κάνεις μία νέα αρχή, να διώξεις τα λιμνάζοντα νερά που υπήρχαν γύρω σου όλο αυτό τον καιρό και να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Δυσκολίες στις επικοινωνίες σου θα υπάρχουν, ενώ καλό είναι να προσέξεις υπογραφές συμφωνητικών ή γενικότερα νομικών εγγράφων. Με τον Άρη από τον Ταύρο η κοινωνική ζωή είναι ικανοποιητική ενώ σιγά – σιγά αρχίζεις να κλείνεις και εκκρεμότητες οικονομικές που σε βάραιναν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ξέρεις μ’ αρέσεις μα μη πιστέψεις σε αυτό τον κόσμο που μόνος μου ζω δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις... Αυτό είναι ακριβώς το τραγούδι που σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε... Κρατάς πισινή τόσο στα λόγια που θα πεις, όσο και στα λόγια που θα ακούσεις, δεν παύει όμως να γίνονται και κάποιες συζητήσεις που λύνουν το πάζλ της καρδιάς σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θα θελες, αλλά βρε Καρκίνε μου ο Ερμής γύρισε ανάδρομος επομένως ρίξε λίγο τους ρυθμούς. Δεν είναι ιδανική στιγμή για αυτό το σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού, αλλά ούτε και για να προχωρήσεις στην υπογραφή αυτών των σημαντικών νομικών εγγράφων... Προσοχή κιόλας στις παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Στα οικονομικά σου τα νέα είναι ευχάριστα, το πορτοφόλι γεμίζει έτσι μπορείς να κάνεις και εσύ μία μικρή – σπατάλη για το κέφι σου!

♌ Λέων

Γενικά

Αντί να ανησυχείς για το μέλλον, αυτή την εβδομάδα ανησυχείς για το τι έγινε στο παρελθόν αγαπητέ μου Λέοντα. Ξέρω πώς κάποιες αναμνήσεις είναι δύσκολο να τις ξεριζώσεις από μέσα σου, όμως δεν προσπαθείς και για κάτι διαφορετικό. Συγχύσεις για καθυστερήσεις οικονομικών, αλλά και για γραφειοκρατικές υποθέσεις συνεχίζουν να σε αγχώνουν, μην σε πιάσουν όμως και «κότσο» σε μία επένδυση / ή σε ένα οικονομικό έγγραφο και βρεθείς εντέλει μπλεγμένος! Τα ερωτικά είναι στα ντουζένια τους, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε απελευθερώνει και σε φέρνει κοντά στον απόλυτο έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου , βελτιώνει τον τομέα των αισθηματικών σου και έτσι μία σχέση μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα νέο νόημα σε αυτή την περίοδο του έτους! Είναι μία καταπληκτική περίοδος για να αφεθείς ελεύθερα σε νέες γνωριμίες, ενώ ένα καινούργιο πρόσωπο, μπορεί να παίξει τώρα σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου και να κάνεις μαζί του μία σχέση που θα έχει βάθος και ουσία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματική ρυθμοί είναι γρήγοροι, τρέχεις να τα προλάβεις όλα όμως τα καταφέρνεις μία χαρά αγαπητέ Λέοντα... Μπορεί να θυμώνεις, να κουράζεσαι να αντιδράς στον ανταγωνισμό που δέχεσαι όμως... η καριέρα έχει καλή πορεία! Όσο για τα οικονομικά, βρίσκονται με αστάθειες και εσύ πρέπει να συγκρατήσεις τις επιπολαιότητες λόγω ανάδρομου Ερμή.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα σε κάνει να πετάς πάνω στο ροζ συννεφάκι σου, γεγονός που σε κάνει αφενός να είσαι στον κόσμο σου, αφετέρου να τα βλέπεις όλα πανέμορφα αγαπητέ Παρθένε. Σχέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στη ζωή σου τώρα με τον Ανάδρομο Ερμή από τον ιχθύ. Έχουμε όμως και μία Νέα Σελήνη στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σου (τον Ιχθύ) η οποία έρχεται για να σε ωθήσει να κάνεις το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης ή μίας νέας συνεργασίας που πραγματικά θα σε συναρπάσει! Δεν παύει όμως να κυριαρχεί η τάση πως κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται για αυτό το μόνο που σου προτείνω είναι: Ρεαλισμός και... Σωστές επιλογές ανθρώπων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το μυαλό σου τριγυρίζει στο παρελθόν, σε μία σχέση που στιγμάτισε με κάποιο τρόπο την ψυχή σου και πού είτε έληξε άδοξα, είτε υπάρχουν εμπόδια στο να μπορείτε να είστε καλά μαζί! Αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις για τα καλά το κλίμα του παρελθόντος! Άκουσε την διαίσθησή σου που θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για το τι πρέπει να κάνεις στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προτάσεις που δέχεσαι στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και ακούγονται και συναρπαστικές... Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα όμως, γιατί κρύβουν παγίδες τις οποίες πρέπει να αποφύγεις, μην κατασταλάζεις λοιπόν για την ώρα σε αποφάσεις. Στα οικονομικά μπορείς να ελιχθείς και μέσω της εργασίας σου να βρεθείς και κερδισμένος.

♎ Ζυγός

Γενικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις ότι όλοι προσπαθούν να σε βγάλουν από την βολή σου και από το πρόγραμμά σου και αυτό σε εκνευρίζει. Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στους Ιχθύς, στον τομέα του ωροσκόπιου σου που αντιπροσωπεύει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας, χαρακτηριστικά λοιπόν θα είναι τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς. Διέξοδος για μία ακόμα φορά θα είναι η ερωτική δραστηριότητα που ιδιαίτερα προς το σαββατοκύριακο γίνεται ακόμα πιο πικάντικη και ενδιαφέρουσα! Αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι και για την έναρξη μίας νέας δραστηριότητας αλλά και για να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα και την διατροφή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε κάνει να απολαύσεις ζεστές, μοναδικές στιγμές στα αισθηματικά ! Διασκέδαση, απόλαυση, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικά τετ – α – τετ, ευνοούνται σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου! Η τόλμη, το ρίσκο και η περιπέτεια στον τομέα του έρωτα, μπορεί τώρα να γίνει η ώθηση για να περάσεις πολύ καλύτερα από ότι πίστευες και προγραμμάτιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κυριαρχεί η ασυνεννοησία και κάποια προγράμματα ή και ραντεβού αναβάλλονται ή καθυστερούν γεγονός που σε πάει πίσω... αυτά είναι τα ευτράπελα του ανάδρομου Ερμή από τους Ιχθείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν διακυμάνσεις και αστάθειες, ενώ κάποιο χρέος του παρελθόντος σε πιέζει τώρα για την διευθέτηση του.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Το απόλυτο ρομάντζο ζεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ. Από τη μία πλευρά έχουμε τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, από την άλλη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο και η αισθηματική σου ζωή παίρνει κυριολεκτικά «φωτιά»! Ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τώρα στη ζωή σου! Στα θετικά της εβδομάδας είναι ότι προχωρούν προοδευτικά κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σου ενώ κατασταλάζεις και σε πιο ώριμες αποφάσεις για την πορεία σου! Επιπλέον, το διάστημα αυτό ανοίγεις το σπίτι σου σε φίλους, βελτιώνεις τη σχέση σου με την οικογένειά σου, ξεπερνώντας τις μεταξύ σας διαφωνίες και κατανοείς καλύτερα τι είναι σταθερό, τι έχει βάθος και ουσία στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκουσε την καρδιά σου και ακολούθησε το ένστικτό σου... Αυτό είναι το σύνθημά σου για αυτή την εβδομάδα! Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της και υλοποιούνται επιθυμίες που υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό μέσα σου! Ένα τηλεφώνημα, μία επαφή, μία συνάντηση θα αποτελέσει την έκπληξη αυτής της περιόδου... απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταθεροποιούνται κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και έτσι λοιπόν βάζεις στα σκαριά τώρα κάποιες επαγγελματικές ιδέες που είχες αφήσει στην μέση στο παρελθόν! Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιο βελτιωμένα και με καλή διαχείριση αλλά και περιορισμό της υπερβολής δεν θα έχεις κανένα παράπονο!

♐ Τοξότης

Γενικά

Στον κυκλώνα του Ανάδρομου Ερμή μπαίνεις και εσύ με την σειρά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Τοξότη. Οι συγχύσεις δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου, τα καβγαδάκια με τους γονείς, την/τον σύζυγο αλλά και γενικά με την οικογένεια δίνουν ρεσιτάλ, ενώ χρήσιμο είναι να προσέξεις σε μικρές ζημιές στο σπίτι. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός κριτής της συμπεριφοράς των ανθρώπων που αγαπάς, ενώ θυμήσου ότι οι συναισθηματικές σου αστάθειες είναι προσωρινές. Νέες εργασιακές δραστηριότητες σε κάνουν να ξεφεύγεις από την στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονη κινητικότητα, ευθυμία, προσκλήσεις, προτάσεις και πολλές ευχάριστες επικοινωνίες σου επιφυλάσσει Η ΠΟΡΕΙΑ της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου! Οι συχνές μετακινήσεις, οι όμορφες ειδήσεις, τα καλέσματα και οι ευχάριστες συζητήσεις θα σε κάνουν αυτή την περίοδο να περάσεις τέλεια και να αναζωογονηθείς! Τα αισθηματικά σου λοιπόν είναι πιπεράτα, ευχάριστα, αυθόρμητα αλλά και λίγο επιπόλαια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσεις να βάλεις μπροστά νέα σχέδια... Οι συνθήκες σε ευνοούν, ωστόσο δεν θα λείψουν ειδικά αυτή την εβδομάδα κάποιες μικρές αναποδιές καθυστερήσεων που θα σε αφήσουν λίγο πίσω. Στα οικονομικά έχεις την ευκαιρία να «ρεφάρεις» και να καλύψεις τα σπασμένα της τελευταίας περιόδου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Το μυαλό τριγυρνά στο χτες, σε κουβέντες, συζητήσεις, στιγμές, σε ήχους φωνής και σε λόγια που άγγιξαν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου... Έτσι ξαφνικά λοιπόν φίλε μου Αιγόκερε, αρχίζεις και ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα από τα στενά όρια της λογικής σου και εκφράζεις τις ευαισθησίες σου και το συναίσθημά σου! Η αισθηματική σου ζωή είναι έντονη, δραστήρια και σε διεγείρει. Τα επαγγελματικά μπορούν να μπουν σε μία σειρά... Κάποιες στιγμές όμως μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και δεν σε νιώθουν...! Μην ξεχνάς ο ανάδρομος Ερμής μας χορεύει όλους στο ταψί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιθυμία σου είναι να αφεθείς στον απόλυτο έρωτα, έστω και αν ξέρεις ότι οι προϋποθέσεις δεν είναι αυτές που σου προστάζει η λογική σου! Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εκ βαθέων εξομολογήσεις καρδιάς , οι οποίες θα προσφέρουν ικανοποίηση... Το παρελθόν παίζει πολύ στο παρόν και σου δίνει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές αλλά και για σπουδαίες αποφάσεις που αφορούν την πορεία της καριέρας σου! Δείξε προσοχή σε email που μπορεί να φύγουν με λάθη ή και να χαθούν, το ίδιο και σε έγγραφα. Τα οικονομικά δέχονται βελτίωση αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ανεφοδιάζει!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα αφού συνοδεύεται και από Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ... Το ζητούμενό σου φίλε μου Υδροχόε είναι να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και ασφαλές πλαίσιο στη ζωή σου... Με τον Ουρανό να περνά στο ζώδιο του Ταύρου οι διακυμάνσεις όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε αποσυντονίζουν! Τα οικονομικά έχουν τις αστάθειές τους και τώρα θα με ρωτήσεις «Τίποτα καλό δεν έχεις να μου πεις Oroskope»;;;; Μα ναι Υδροχόε μου η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου, λάμπεις από γοητεία, ερωτισμό και ναι... έστω και αν το ταμείο είναι μείον εσύ το διασκεδάζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι και γοητεύεις όποιον βάλεις στόχο... Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, ενώ η επιθυμία σου να ζήσεις στιγμές που σου είχαν λείψει, θα γίνει πραγματικότητα! Ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά ακόμα και σταθεροποίηση μίας ερωτικής σχέσης, είναι μέσα στο μενού των ημερών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις την δουλειά σου με μεράκι γεγονός που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις... Θα είναι καλύτερο για σένα όμως Υδροχόε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις τα σημαντικά επαγγελματικά meetings, τις σοβαρές υπογραφές οικονομικών εγγράφων, αλλά και κάθε σημαντική επαγγελματική και οικονομική δραστηριότητα... Ο ανάδρομος Ερμή θα προκαλέσει και τις πλάνες του σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία ολοκαίνουργια Νέα Σελήνη έρχεται για να δώσει το φως που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσο ανέφικτα και αυτά να σου φαίνονται... Αυτή την εβδομάδα βάζεις στα σκαριά τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου, ναι αυτά που έκανες εδώ και καιρό και όλο κάτι συνέβαινε και έμεναν πίσω... Έχουμε και τον Ερμή να γυρνώ ανάδρομος στο ζώδιο σου και έφτασε η ώρα να ξεσκονίσεις το ντουλάπι των αναμνήσεων και να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις από το χτες...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνουμε όνειρα, σαν αυτά που κάναμε παιδιά... αληθινά, αυτό ακριβώς λέει στίχος τραγουδιού του Σάκη Ρουβά που ταιριάζει γάντι αυτή την εβδομάδα στο κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Ρομαντζάρεις, σχεδιάζεις, κάνεις όνειρα, και όλα αυτά σε κάνουν να ταξιδεύεις στον δικό σου μαγευτικό κόσμο της φαντασίας... Μην μένεις όμως στην αδράνεια... το άτομο που θες σε περιμένει, αρκεί μόνο μία κίνησή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου είναι ότι είσαι «ξεχασιάρης»... Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό θα είναι αρκετά πιο έντονο στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο και έτσι δεν θα γλιτώσεις τις προστριβές με συνεργάτες σου! Τα οικονομικά μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία μετά τις τελευταίες αναποδιές που σου έτυχαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ