Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτός είναι ο 20χρονος κούκλος σύντροφος της Τραϊάνα Ανανία

Τον περνάει 10 χρόνια!
Είναι τρελά ερωτευμένο αυτό το πολυσυζητημένο κορίτσι της υποκριτικής. Για αυτό και η Τραϊάνα Ανανία ταξιδεύει συχνά μέχρι τον Βόλο, εκεί όπου ζει ο σύντροφός της, πρωταθλητής του kick boxing, Γιώργος Γκροπάι. Πρόσφατα η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, όταν
βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχω αγόρι. Είμαστε μαζί τρεις μήνες. Δεν είμαστε μαζί πολύ καιρό και στενοχωριέμαι που έγινε γνωστό τόσο γρήγορα. Μια σχέση είναι όπως το νεογέννητο μωρό. Όταν έχεις ένα μωρό δεν το βγάζεις από τριών μηνών να το φωτογραφίζουν οι γύρω.
Ο σύντροφός μου είναι πρωταθλητής στο kick boxing. Ήταν λίγο γνωστός στα αθλητικά σάιτ. Με τον σύντροφό μου έχουμε εννέα χρόνια διαφορά ηλικίας. Αυτό το παιδί εμένα σχεδόν με έχει υιοθετήσει. Τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά», είχε αποκαλύψει η γοητευτική ηθοποιός από τη Βέροια. Δείτε τον σύντροφό της:


2 σχόλια:

  1. Αν δεν μπορείς να πιάσεις ένα παραδείσιο πουλί, πιάσε τουλάχιστον μια βρεγμένη κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ