Quantcast

http://picasion.com/

Η Καθαρά Δευτέρα θέλει... «Πλάτανο»!

Με σπιτικά σαρακοστιανά και εκλεκτό τσίπουρο

Καθαρά Δευτέρα και αποφασίσατε να μείνετε στη Βέροια; Καλά κάνατε. Γιατί το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος» θα είναι ανοιχτό, θα έχει ετοιμάσει και εκλεκτούς νηστίσιμους μεζέδες και θα μας περιμένει στον φιλόξενο χώρο του, για να
γιορτάσουμε τα Κούλουμα εκτός σπιτιού αλλά εντός πόλης! Με νηστίσιμα πιάτα, παραδοσιακές γεύσεις, σπιτική ποιότητα και περιποίηση, πιάτα της ώρας, υπέροχους μεζέδες, καταπληκτικό τσίπουρο και γράπα και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές!
Αν θέλεις τα χταποδάκια σου, τα μύδια σου, την πατατοσαλάτα σου, τα σαγανάκια σου, τις γαριδούλες σου, χειροποίητες τηγανιτές πατατούλες και ποικιλία από σαλάτες και ορεκτικά... πιάσε ένα τραπεζάκι στο αγαπημένο μεζεδοπωλείο στην καρδιά της Βέροιας, Κεντρικής και... πλάτανου γωνία, πιες και ένα τσιπουράκι και απόλαυσε την ημέρα χαλαρά και νόστιμα.

Μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος»
Κεντρικής 39, Βέροια
(απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη)
Τηλ. 2331028668 & 6982 537 114

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ