Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την σημαία της Βέροιας κηδεύτηκε ο Μανώλης Μόσχος

Το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Μόσχο, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα κοιμητήρια της Βέροιας.
Στην κηδεία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του συνδέσμου φιλάθλων «Queen's Boyz», οι οποίοι τοποθέτησαν στο φέρετρο του εκλιπόντος μια

σημαία της αγαπημένης του «Βασίλισσας του Βορρά». Ο Μάνος ήταν πιστός φίλος της ομάδας και την ακολουθούσε παντού, παρά την μακροχρόνια ασθένειά που τον ταλαιπωρούσε, μέχρι να επιδεινωθεί η υγεία του. Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση της Βέροιας στην οποία αναφέρει τα εξής:
«H ποδοσφαιρική οικογένεια της Βέροιας, θρηνεί την απώλεια του ένθερμου φιλάθλου μας, Μανώλη Μόσχου, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Ο Μάνος αγάπησε την «Βασίλισσα» και την είχε πάντα μέσα στην καρδιά του. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του και να παρηγορεί τους συγγενείς του. Μάνο θα είσαι πάντα κοντά μας, συντροφεύοντας μας σε κάθε αγώνα της ομάδας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ