Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είσαι Εκπαιδευτικός σε σχολείο; Παρακολούθησε σεμινάριο για την ιστορία του Πόντου

Αντωνιάδειος Στέγη 18/3
Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών (Π.Σ.Π.Ε.).
Την απόφαση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων έλαβαν από κοινού η ΠΕΔ-ΚΜ και η Π.Σ.Π.Ε., μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση ανάλογων σεμιναρίων από το Σύνδεσμο σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης για πέντε συνεχόμενα έτη (2014-2018). Τα σεμινάρια αυτά είχε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσει σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, εκτός από τους εκπαιδευτικούς θα είναι δυνατή η συμμετοχή σ’ αυτά και σε οποιονδήποτε το επιθυμεί. Θα πραγματοποιηθούν επτά συνολικά σεμινάρια, ένα σε κάθε νομό της Κεντρικής Μακεδονίας, από τις 4 μέχρι τις 27 Μαρτίου 2019. 


Στο δήμο Βέροιας, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, με τον ομότιμο καθηγητή του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κώστα Φωτιάδη με θέμα «η Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού», στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του δήμου Βέροιας, με ώρα έναρξης στις 18:30.

Το υλικό όλων των σεμιναρίων (εισηγήσεις, βιβλιογραφία, κ.ά.) θα δημοσιευθεί σε ειδικό τεύχος της εφημερίδας ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, που θα διανεμηθεί στους εκπαιδευτικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ