Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτιές για τους νεαρούς αθλητές του τέννις, Μανωλοπούλου και Νέγκα

Ανθή Μανωλοπούλου και Χαράλαμπος Νέγκας πήραν την πρώτη θέση στο Ε3 της Πτολεμαϊδας
Σε εσωτερική υπόθεση για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας εξελίχθηκε το Ε3 τουρνουά της Πτολεμαΐδας καθώς οι Νέγκας Χαράλαμπος και Μανωλοπούλου Ανθή
κατέκτησαν την 1η θέση αμφότεροι στις κατηγορίες Αγόρια 12 και Κορίτσια 12. Ακλουθώντας με απόλυτη προσήλωση το τακτικό πλάνο του προπονητή τους Κουκουλομάτη Σταύρου κατάφεραν να σηκώσουν τα κύπελλα.

Η Μανωλοπούλου Ανθή παρά την αγωνιστική της απουσία κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση ενώ ο Νέγκας Χαράλαμπος απέδειξε πως όταν ακολουθεί πλήρως το τακτικό πλάνο μπορεί να καταφέρει πολλά.

Στο τουρνουά αγωνίστηκαν επίσης αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις η 10χρονη Μαϊόβη Μάρθα η οποία κατέκτησε και την πρώτη νίκη στην αγωνιστική της αρχή στην κατηγορία Κ12. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν ο Ασίκης Γιώργος ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη συνολική του παρουσία και οι Δέλλιος Βασίλης, Μαϊόβης Γιώργος και Παπαδόπουλος Φώτης.

Στην κατηγορία Κ16 αγωνίστηκαν οι Τουτουντζίδου Ιωάννα και Ευτυχία καθώς και η Γεωργοπούλου Ναταλία.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Βαγγέλης Μανωλόπουλος συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τον προπονητή Κουκουλομάτη Σταύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ