Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικά συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα η Συρμούλα Τζήμα

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η Συρμούλα Τζήμα. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη», η οποία θεωρείται φαβορί για εκλογή στο επόμενο δημοτικό Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζει ακάθεκτη τις επαφές της και συμμετέχει σε κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις.
Πρόσφατα επισκέφθηκε το καφέ τέχνης «Εκτός Χάρτη» της art gallery Παπατζίκου, που αυτές τις ημέρες φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ανθισμένες Ροδακινιές» (στην φωτογραφία την βλέπετε μαζί με τον πρόεδρο του ΤΟΒ Ζήση Πατσίκα, την υποψήφια δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και την ιδιοκτήτρια της gallery Βίκυ Παπατζίκου).

Δύο ημέρες αργότερα, ως πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ οργάνωσε την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο» στον πολυχώρο της Ελιάς. Καλεσμένη ως κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η κ. Τζήμα, το προσεχές χρονικό διάστημα έχει σκοπό να εντατικοποιήσει τις επαφές της και να επισκεφθεί όλα τα χωριά του Δήμου Βέροιας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ