Quantcast

http://picasion.com/

Με καλοκαιρινό καιρό και μεγάλη συμμετοχή η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Εκατοντάδες ποδηλάτες και περιπατητές «βούτηξαν» στον ροζ κάμπο της Βέροιας
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πολύ καλή διάθεση και καλοκαιρινό καιρό, διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019 η ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές, που διοργανώνει για τρίτη
χρονιά ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Μια βόλτα με ποδήλατα στην καρδιά του κάμπου της Βέροιας, που την εποχή αυτή μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα. Η εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο της Ελιάς, με ποδηλάτες κάθε ηλικίας, να ακολουθούν μια διαδρομή 17 χιλιομέτρων ανάμεσα στις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές. Για τους πιο απαιτητικούς, υπήρχε και ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 47 χιλιομέτρων, κατά μήκος του Αλιάκμονα.
Φέτος, για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και πεζοπορία στις ανθισμένες ροδακινιές, με συμμετοχή δεκάδων περιπατητών, που απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες. Και τα δυο γκρουπ, έκαναν μια στάση για νερό και κολατσιό, οι ποδηλάτες στην Άμμο και οι περιπατητές στις Σαραντόβρυσσες, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής. 
Σημαντική ήταν και η υποστήριξη και συμβολή της Τροχαίας Βέροιας στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης, συνοδεύοντας με ασφάλεια τους ποδηλάτες και τους περιπατητές εντός και εκτός πόλης. Και του χρόνου! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











































3 σχόλια:

  1. καλή εκδήλωση, αλλά περάστε και καμιά βόλτα όταν αραιώνουμε και όταν μαζεύουμε που δεν βρίσκουμε εργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ.
      ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.
      ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΩΚΑΜΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Ωραία η πρωτοβουλία και ο τίτλος της εκδήλωσης "Ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές" αλλά δεν είδαμε φωτογραφίες με τους πολυπληθείς ποδηλάτες ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου της Βέροιας (όπως έγινε τις 2 προηγούμενες χρονιές) παρά μόνο τη συγκέντρωσή τους στην Πλατεία Ελιάς της Βέροιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ