Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιπτεράς από τη Βέροια προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο - Τι συνέβη;

Δείτε τι είπε για την Μακεδονία και τον Τσίπρα
Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας περιπτεράς από τη Βέροια, ο οποίος είπε τη γνώμη του για την Μακεδονία και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. O Ευριπίδης Δαραής, με έντονο το πατριωτικό στοιχείο μέσα του, έστησε την κάμερα του κινητού του μέσα στο
περίπτερο και έβγαλε μια ανατρεπτική μαντινάδα που έχει δημιουργήσει «σεισμό» στο internet. Ήδη από το πρωί, το εν λόγω video αναπαράγεται από δεκάδες blogs και ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Μάλιστα, εν αναμονή της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Ημαθία, στέλνει ένα πολύ αυστηρό μήνυμα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το video που ανέβασε στο facebook, το οποίο απαριθμεί ήδη πάνω από 12.000 κλικ:


Προσοχή! Περιέχει σκληρές εκφράσεις...

4 σχόλια:

  1. Όχι και γυφτοσκοπιανους τους γείτονες μας ρε παιδια!!
    Αυτοί πάντα είχαν καλές προθέσεις, εμείς δεν το είχαμε καταλάβει. Ευτυχώς που ο Αλέξης το κατάλαβε ( με τη βοήθεια γερμανων και ΗΠΑ) και διόρθωσε το ιστορικό λάθος που κάναμε από το 1904 σχεδόν.
    Τους έκανε το όνειρο πραγματικότητα χωρίς να πέσει ούτε ντουφεκιά. Έτσι είναι οι μεγάλοι ΄΄ηγέτες΄΄!!!.
    Όχι σαν τους ΄΄χαζούς΄΄ εκείνους που τρέχαν και αγωνίζονταν μέσα στον ΒΑΛΤΟ με τις πλάβες για να κρατήσουν και να χαρίσουν σε μας τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι στην υποδοχή Παπά ή Τσίπρα αναλόγως ποιός θα έρθει με χειροπέδες στα χέρια. Όπως οι Γάλλοι βγαίνουν με κίτρινα γιλέκα, έτσι κι εμείς να βγούμε φορώντας χειροπέδες, για να τους απαλλάξουμε από τις προληπτικές προσαγωγές και ταυτόχρονα να τους ξεφτιλίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα με τον κάθε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια σύντομη περιήγηση στο προφίλ του συγκεκριμένο "κυριου" θα ήταν αρκετή ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν διακατέχει από πατριωτικό αίσθημα αλλά από φασιστικό και ρατσιστικό παροξυσμό. Λυπάμαι που αναρτήσεις υπέρ της χούντας της χρυσής αυγής και λοιπών λογίζονται ως πατριωτικες.... ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ