Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Paparazzi: Με τους γονείς της στην Θεσσαλονίκη η Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα, παρά το βεβαρημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα προσπαθεί να περνάει αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι λοιπόν, το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βέροια, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δει τις μετοχές της να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη, επισκέφθηκε για λίγες ημέρες
την Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί η οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πανέμορφη Σταρ Ελλάς με τους γονείς της κατά την διάρκεια απογευματινής βόλτας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, η οικογένειά της αποτελεί το κορυφαίο κεφάλαιο της ζωής της.
Η ομοιότητα μαμάς και κόρης μάλιστα είναι εμφανέστατη στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω:





5 σχόλια:

  1. και εγώ πήγα Σαββατοκύριακο στο Saint Moritz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χειρότερο μέρος δε μπορούσαν να τους βγάλουν φωτογραφία.. Από πίσω γυράδικο , και στις άλλες 2 φωτο σε ένα ότι να ναι δρόμο, με προβολέα από πίσω να θαμπώνει την φώτο..Όπως και να χει κουκλίτσα (για τη μαμά λέω.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτυχε να ταξιδεύω χθες με το αεροπλάνο μαζί της για Θεσσαλονίκη,κανείς δεν την έδωσε σημασία μπορεί και να μη την γνώρισαν μην ασχολείστε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητήρια σε εσένα τότε που την γνώρισες...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ