Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας για τις Ανθισμένες Ροδακινιές

Η Άνοιξη μπήκε, οι ροδακινιές άνθισαν, βάφοντας ροζ τον κάμπο της Ημαθίας αλλά και το καφέ τέχνης «Εκτός Χάρτη» της art gallery Παπατζίκου, που αυτές τις ημέρες φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ανθισμένες Ροδακινιές». Πρόκειται για φωτογραφίες που
διακρίθηκαν, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν στους διαγωνισμούς φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές», που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ) το 2017 και 2018. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019, όπου παραβρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ του ΤΟΒ, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, μεταξύ τους και ο περσινός νικητής του πρώτου βραβείου του διαγωνισμού Χρήστος Γκρίτσας, καθώς και πολλοί λάτρεις της φωτογραφίας και φίλοι του ΤΟΒ, μεταξύ τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας Παύλος Παυλίδης και Γεωργία Μπατσαρά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας Συρμούλα Τζήμα. 
Ο πρόεδρος του ΤΟΒ Ζήσης Πατσίκας θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ομίλου που εργάζονται άοκνα για τη διοργάνωση των δράσεων που σκοπό έχουν την διάδοση του φαινομένου των ανθισμένων ροδακινιών πέρα από τα σύνορα της Ημαθίας. Προσπάθεια που έχει αποφέρει ήδη πολλούς καρπούς, καθώς πολλοί είναι οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πολλά τα αθηναϊκά ΜΜΕ, που έστρεψαν το βλέμμα τους στο μοναδικό αυτό φαινόμενο. 

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαρτίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία, όχι μόνο να δείτε και να θαυμάσετε τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν αλλά και να αγοράσετε κάποια που εσείς ξεχωρίσατε. «Εκτός Χάρτη» Γκελερί Παπατζίκου, Αγίου Αντωνίου 26. Δείτε φωτογραφίες:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ