Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε ένα όμορφο γκράφιτι στο δρόμο για Σφηκιά

Ένας απλός τοίχος μετατράπηκε σε έργο τέχνης
Όσοι οδηγοί διέρχονται από τον επαρχιακό δρόμο Βέροια - Σφηκιάς, τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Σ΄έναν τοίχο δίπλα ακριβώς από τον δρόμο έχει δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο γκράφιτι. Το καλλιτεχνικό αυτό έργο είναι
δημιουργίας του Θέμη Κωνσταντινόπουλου και αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού. Δεν είναι και λίγοι οι επισκέπτες του ορεινού χωριού, που σταματάνε στο συγκεκριμένο σημείο και το φωτογραφίζουν. Απεικονίζει ένα πρόσωπο μικρού παιδιού, το οποίο φοράει μια μάσκα στα μάτια και δίπλα ακριβώς την λέξη «loading», προφανώς για μελλοντική δημιουργία ζωγραφικής.

5 σχόλια:

  1. Είναι η απόδειξη της οπτικής ρύπανσης των υπολοίπων γκράφιτι που είναι σκουπίδια ζωγραφισμένα σε τοιχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως, αλλά αν έγινε χωρίς άδεια, όπως φαντάζομαι, δεν παύει να είναι παράνομο. Δεν μπορεί κανένας να ζωγραφίζει όπου θέλει, όσο σπουδαίος καλλιτέχνης και να είναι. Από αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε, μπας και απαλλαγούμε από τα ακαλαίσθητα graffiti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα με πρόγραμμα όλα με σχέδιο (άδεια) πρωτοκολλήσανε τον έρωτα, που λέει και ο Νικόλας ο αείμνηστος. Δηλαδή ρε φίλε Νομοταγή αυτό σε πείραξε; Πρίν ήταν καλύτερα με έναν τοίχο άδειο ή με συνθήματα και βωμολοχίες ανεγκέφαλών οπαδών; ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον καλιτέχνη κι άς είναι παράνομος, χαλάλι.

      Διαγραφή
  3. Έχεις δίκιο, καθόμαστε και συγκρίνουμε αυτήν παράνομη αηδία με τα νομίμως ζωγραφισμένα ναζιστικά και αναρχικά σύμβολα που κακός έκρυψε απο κάτω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο παλικάρι βάφει παντα με άδειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ