Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΟΑΕΔ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 8.933 θέσεις σε 93 δήμους

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, για την πρόσληψη 8.933 νέων υπαλλήλων, μετά την μικρή καθυστέρηση που υπήρξε λόγω των τελικών δοκιμών στο σύστημα υποδοχής των αιτήσεων. Τα εκτεταμένα tests βρίσκουν την αιτιολογία τους
στο ότι οι ιθύνοντες του ΟΑΕΔ αναμένουν χιλιάδες αιτήσεις υποψηφίων, σ' ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα κοινωφελούς που έχει εκδοθεί ποτέ. Σημειώστε:
  • Η δράση του ΟΑΕΔ έχει 8μηνη διάρκεια
  • Στο πρόγραμμα συμμετέχουν (και) φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών
  • Πραγματοποιείται (προαιρετική) κατάρτιση, σε αδειοδοτημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, με την χορήγηση voucher
  • Tο χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων δύναται να παραταθεί έως ενάμισι μήνα
Οι ωφελούμενοι, κατόπιν πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, καλούνται να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από 1 μέχρι 3 υπηρεσίες τοποθέτησης.

Ο προσωρινός πίνακας αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ και ανακοινώνεται η έκδοσή του στον πίνακα ανακοινώσεων του αρμόδιου ΚΠΑ. Κατά των ανωτέρω πινάκων επιτρέπεται η υποβολή, με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο, ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ