Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτοι σε νούμερα τηλεθέασης οι Τσαχουριδαίοι στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επέστρεψε στις Σαββατιάτικες… περιπέτειές της μετά από ένα «διάλειμμα» προβολών τις Παρασκευές. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος χθες το βράδυ είχε καλεσμένη την εκρηκτική Πάολα και τα αδέλφια Τσαχουρίδη. Όπως ήταν αναμενόμενο μονοπώλησε το ενδιαφέρον
των τηλεθεατών. Πάολα, Ματθαίος και Κωνσταντίνος ερμήνευσαν παλιές και νέες αγαπημένες επιτυχίες του. Φυσικό, ήταν, λοιπόν, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που χάρισαν στην εκπομπή ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.
Συγκεκριμένα, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κατάφερε να συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για χθες το βράδυ στην prime time και συγκεκριμένα 18,9%, αφήνοντας πίσω πολλά άλλα αγαπημένα προγράμματα, με το Survivor στη μία ώρα προβολής του (μία ώρα νωρίτερα) να σημειώνει 14,2% και το Πάμε Πακέτο 13,3%. Δείτε παρακάτω τον πίνακα τηλεθέασης, όπως διαμορφώθηκε χθες το βράδυ στην prime time.


Prime time

AΝΤ1: Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, ταινία 15,6
ALPHA: Παμε πακέτο 13,3
STAR: Ταινία, Η εποχή των Παγετώνων 16,2
ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 18,9
ΣΚΑΙ: Survivor 14,2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ