Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκησε το Αμύνταιο και ξέφυγε στην κορυφή η «Βασίλισσα»

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Ερμή Αμυνταίου, για την 22η αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ήττα του Παλαιοχωρίου από την Τρίγλια (1-2), ξέφυγε με 4 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας μια
ανάσα από την εξασφάλιση της 1ης θέσης! Οι Βεροιώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη, έφτασαν εύκολα στο τρίποντο.
Στο 27' ο Κανούλας με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Τσικόπουλου έγραψε το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι "κυανέρυθροι" κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσικόπουλου από τον Γιορεντζίδη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σάκης Κανούλας πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0.


Στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες είχαν ένα καλό φάουλ του Κυριακίδη στο 17' που μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος, ένα δοκάρι του Κανούλα στο 23' με κοντινό εναέριο πλασέ, ένα σουτ του Μυλωνά στο 40' που έφυγε άουτ και μια διπλή ευκαιρία με τους Κανούλα και Σκαθαρούδη στο 43' που πέρασε ανεκμετάλλευτη.


Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης κέρδισε τις κόντες και μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ. Στις αρχές της επανάληψης οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα, στο 55' με ωραία κεφαλιά του Βεργώνη έπειτα από κόρνερ του Σκαθαρούδη, δίνοντας οριστικό τέλος στην υπόθεση νίκη.


Η "Βασίλισσα" θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, αν οι παίκτες της ήταν πιο εύστοχοι και τυχεροί στην τελική τους προσπάθεια.
Στο 56' ο Τσικόπουλος και στο 85', 86' και 92' ο Βασίλτσης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, με το 3-0 να παραμένει ως το τέλος.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Μπουμαρσόπουλος από τη Λάρισα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Στάικο και Πατέτσο.


ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης (76' Σοφιανίδης), Κυριακίδης (68' Τσιότρας), Μυλωνάς, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας (81' Βασίλτσης), Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος (57' Καράμπελας).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νταμπίζας): Ηλιόπουλος, Γιορεντζίδης, Ανδρονικίδης, Σιδηρόπουλος, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Μαρκόπουλος (70' Δούμτσης), Χαμαλίδης, Τσολάκης (77' Μπερμπερίδης), Θεοδουλίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ