Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα νίκη για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα στο βόλει

Με μία εξαιρετικά εμφάνιση κατά την οποία κατέφεραν να νικήσουν με 3-0 σετ την πρωτοπόρο ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών, οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας έφεραν νέα νίκη και «αναρριχήθηκαν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όλα τα κορίτσια έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και δεν άφησαν
κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Γιαννιτσών, ούτε επέτρεψαν στις αντίπαλες σε κάποιο σημείο του αγώνα να διεκδικήσουν κάτι. Την Κυριακή 3 Μαρτίου η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στην Έδεσσα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Τα σετ 25-14, 25-17 και 25-18.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Αγγελοπούλου Κατερίνα, Μαγαλιού Βέρα, Μπέη Βασιλική, Μαραβελάκη Ελένη, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Μουρατίδου Γωγώ, Λαζεκίδου Αναστασία, Σπυριδωνίδου Νίκη, Πάντσιου Βασιλική, Μωυσίδου Αρτεμία, Αναστασοπούλου Μεταξένια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ