Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΝΔ για δηλώσεις Παππά στη Βέροια: «Προσβάλλει τους Μακεδόνες»

«Ασύλληπτη προσβολή του Νίκου Παππά στους Μακεδόνες, αλλά και όλους τους Έλληνες» καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού «ότι η Μακεδονία ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων στο παρελθόν». «Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη
προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. Σημειώνεται ότι στη θέση που εξέφρασε κατά την ομιλία του στη Βέροια περί «ξακουστής Μακεδονίας» προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία του καταλογίζει «ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων».
«Του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του. Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν», καταλήγει η Πειραιώς.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων. Του είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του. Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».


Απάντηση Παππά

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρει πως «συγγνώμη οφείλει να ζητήσει η Νέα Δημοκρατία για τα αμέτρητα ψέματα στο Μακεδονικό και για την πατριδοκαπηλεία». Στο πλαίσιο αυτό, επιμένει να υποστηρίζει πως «όλος ο κόσμος πριν τις Πρέσπες αποκαλούσε τη γειτονική χώρα σκέτο ‘Μακεδονία’». «Η ΝΔ χαρακτηρίζει τη Συμφωνία προδοτική, αλλά δεν ζητά τη ψήφο του λαού για να την αλλάξει. Πόση υποκρισία; Τέλος, έχασε μια ακόμα ευκαιρία να καταδικάσει το φασιστικό σύνθημα ‘αλήτες, προδότες πολιτικοί’ και τις αντισυγκεντρώσεις μιας απολύτως μειοψηφικής μερίδας ακραίων. Ο κατήφορος συνεχίζεται. Ο δημοκρατικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του» καταλήγει ο κ. Παππάς.

7 σχόλια:

  1. ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ
    ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΗΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ η τους το μετεφεραν οι 20 περιθωριακοι .
    veriotis.gr χανεις την αξιοπιστια σου οταν παραγεις τετοιου ειδους γαλατα και τα αναπαραγει η ΝΟΔΕ της ΝΔ απο Ππολιτικο πολιτισμο καλα παμε με αλλα λογια πουλας αλλα μην γινεσαι SKAI-ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριες κυριοι παιζουμε με τις λεξεις. Η ουσια ειναι στο εξης. Δεν μπορω να φαντασθω πως ολοι οι Ελληνες και δη Μακεδονες επι χρονια ενω διεθνως η χωρα των Σκοπιων ονομαζοταν επισημα ως Μακεδονια, εμεις - αυτοι που σημερα μας ενοχλει επι τοσα χρονια αγρον ηγοραζαν κατα το κοινως λεγομενο. Γιατι πειραξε η τοποθετηση ρητορικα του Παππα;; Ολοι αυτοι που τραγουδουσαν το Μακεδονια ξακουστη, στην ουσια το ελεγαν για την βορεια χωρα. Γιατι;; Διοτι αυτην την γεωγραφικη περιοχη ανεγνωριζαν 140 κρατη ως Μακεδονια. Ειναι ετσι η δεν ειναι;; Αρα προς τι η εκπληξη;;;; Υποκρισια;;; Ναι. Ενας τροπος υπηρχε να μην ακουγεται η ονομασια Μακεδονια στα Σκοπια. Να παρουμε τα οπλα να κατακτησουμε τα Σκοπια και ολη την Αρχαια Μακεδονια ουτως ωστε να μην εχει κανεις το δικαιωμα γεωγραφικα να ονομαζεται Μακεδονας. Διαφορετικα δοθηκε μια λυση και εξαρταται καθαρα απο την Ελλαδα εαν δωσει δικαιωμα να καταστρατηγηθει αυτη η συμφωνια. Καληνυχτα οωιμοι Νεομακεδονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα δε σου αρεσει και εσενα η συμφωνια αυτη.
      σιγουρα μας πειραζε ολους η μη λυση και αντιμετωπιση απο πολυ παλια.
      σιγουρα ο Παππας αυτο που ειπε για να ξεπερασει την ανοησια που εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν τελειως
      χαζο. τελειως χαζο. τελειως χαζο ( στην καλυτερη περιπτωση)
      σιγουρα τα περι 140 και βαλε κρατη ειναι κατι που το λενε οσοι δεν θελαν και δεν θελουν να πανε κοντρα σε γερμανους και αμερικανους.
      σιγουρα για πολεμο δε μιμαει κανεις. εμεις δεν ειμαστε βαρβαροι ουτε απολιτιστοι.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΝΘΎΛΕΥΜΑ που βρηκε ενα ιστορικο ονομα για να στήσει το κρατος του και αυτο στην καλυτερη περιπτωση γιατι πανω απο εναν αιωνα υποκρυπτουν οι βουλγαροι τις επιθυμιες τους για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΙΓΑΙΟ.

      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε κυριοι ...Οντως δεν ειναι Μακεδονες αλλα επι παραπολλα χρονια και απο το 1913 με μια συνθηκη που ισως διαβασες αυτη του Βουκουρεστιου ζουν σε γεωγραφικο εδαφος που λεγεται και λεγοταν Μακεδονια.. Τα παιδια λεγαν και λενε οτι γεννηθηκαν στην Μακεδονια....Ελα λοιπον στην θεση τους ....και πες μου πως θα ηθελες να σε ονομαζαν.....Καληνυχτα.

      Διαγραφή
  3. Αυτο το "επιχείρημα" με τα 140 κράτη είναι τουλάχιστον γελοίο. Πρώτον, επειδή εκείνα δεν τους νοιάζει, δεν τους επηρεάζει κι επομένως δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ο, τιδήποτε σχετικό. Κι εμένα αν κάποιος με ρωτούσε αν μπορεί να καταπατήσει το κτήμα σου, θα του έλεγα "ναι, γιατί όχι, τι με νοιάζει εμένα;" Ειδικά αν μου υποσχόταν ένα μέρος από την επόμενη σοδειά, καταλαβαίνετε τι εννοώ... Δεύτερον, ξέρετε πόσα κράτη υπάρχουν στον κόσμο;Ανοίξτε ένα βιβλίο γεωγραφίας και θα διαπιστώσετε ότι ο αριθμός 140 είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με το σύνολό τους. Τρίτον, είναι μεγάλη ντροπή να βάζετε πάνω από την πατρίδα σας το κομμα σας. Γιατί δεν είναι σύμπτωση νομίζω που όλοι όσοι υποστηρίζουν τα Σκόπια είναι Συριζαίοι. Ντροπή σας, μόνο αυτό έχω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Σωστα λετε υπαρχει το Καμερουν, το Κογκο , η Ταυλανδη, οι Φιλιπιννες κτλ... αν το καταλαβες στο βαθος το ολο νοημα...μας ενδιαφερει η γειτονια μας...η οπως αλλοιως εσυ το ονομαζεις-καταλαβαινεις. Αν καταλαβαινεις το κρατος που εχει πρωτευουσα το Γιαχανεσμπουργκ οτι εχει επιροει στην Ελλαδα τοτε αδικα γραφουμε.....

      Διαγραφή
  4. Οι σκοπιανοι είναι σίγουρα πιο μακεδονες απο τον Παππα και όλους τους συντροφους του.Αυτο δε σημαίνει ότι απεμπολεί η Ελλάδα το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ