Quantcast

http://picasion.com/

Ο Μουτσινάς έβγαλε μεζούρα και μέτρησε on air το ύψος της Ιωάννας Μπέλλα

Το αποτέλεσμα; Την «έκαψε»!
Το γρίφο σχετικά με το ύψος της Ιωάννας Μπέλλα επιχείρησε να λύσει χθες ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Για την παρέα», πρόβαλλε το βίντεο που παρουσιάζει την Βεροιώτισσα Σταρ Ελλάς να
δηλώνει σε κάθε της εμφάνιση διαφορετικό ύψος. Η Ιωάννα δήλωσε 1,83 ύψος, στη συνέχεια είπε ότι είναι 1,85 και σε μία τρίτη συνέντευξη τόνισε ότι είναι 1,86! Σε τελευταία δήλωση παραδέχθηκε το λάθος της και είπε on camera πως τελικά είναι 1,86. 
Ο Νίκος Μουτσινάς την προκάλεσε να βρεθεί στην εκπομπή του για να τη μετρήσει live και δευτερόλεπτα αργότερα, εισέβαλε στο πλατό η πανύψηλη (για να δούμε...) καλλονή, έτοιμη να αποδεχτεί την πρόκληση του παρουσιαστή, να σταθεί στο ύψος της να μετρηθεί σε ζωντανή μετάδοση!

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς, αφού η μεζούρα δεν έφτασε σε κανένα από τα σημεία που δήλωσε κατά το παρελθόν η Ιωάννα. Μάλιστα, όσο και αν ο Μουτσινάς προσπάθησε να... θάψει τα αποτελέσματα, η κάμερα έπιασε τη μεζούρα να μην καταφέρνει να περνάει ούτε το 1,80 (!), με τον παρουσιαστή να μασάει τα λόγια του, λέγοντας με χιούμορ, «Πόσο όμορφη είναι ρε παιδιά; Μην σηκώνεσαι, δεν θέλεις να πω την αλήθεια… Ιωάννα… 1,86 δεν είσαι! Άμα είναι, είμαι και εγώ 1,80 αλλά δεν είμαι», είπε ο παρουσιαστής, ενώ στο τέλος συμφώνησαν πως όσο εκείνος έχει ύψος 1,77, τόσο εκείνη είναι 1,86.

Φεύγοντας από το πλατό η πανύψηλη (ή όχι και τόσο τελικά) Ιωάννα, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε, ο Μουτσινάς είπε πως το αποτέλεσμα θα το πάρει στον τάφο του! Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ