Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μνημόσυνο πεσόντων τελέστηκε το Ψυχοσάββατο στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βέροιας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (Ψυχοσάββατο) 2 Μαρτίου 2019 στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Βέροιας επιμνημόσυνη δέηση υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των υπέρ πατρίδας πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών. Την δέηση τέλεσε ο
πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ενώ στεφάνι κατέθεσε ο Υποδιοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βάιος Γούναρης. Ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ανάγνωση των ονομάτων των πεσόντων και απόδοση τιμών από το στρατιωτικό άγημα. 
Πριν το πέρας της τελετής, οι εκκλησιαστικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και τοπικές Αρχές εναπόθεσαν από ένα κόκκινο γαρύφαλλο στους τάφους των πεσόντων. Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ημαθίας Αντιστράτηγος εα Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, καθώς και συγγενείς των πεσόντων.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:










































1 σχόλιο:

  1. Αἰωνία αὐτῶν ἡ μνήμη! Στὰ δεξιά Του νά τούς ἔχῃ ὁ Θεός ἐν Ἡμέρᾳ Κρίσεως.

    Θὰ εἶχε ἐνδιαφέρον νά δῇ κανείς πόσοι ἐκ τῶν πεσόντων ἐφονεύθησαν ἀπό τούς (σ)νοφῖτες - ΕΑΜοβουλγάρους καί γενικῶς τούς ἰδεολογικούς προγόνους τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ