Quantcast

http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον το Φορολογικό Σεμινάριο στη Βέροια

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8/3 στη Βέροια, το φορολογικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματικών Ημαθίας (Ε.Φ.Ε.Ε.). Παρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας, με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προ των πυλών,
πολλά ήταν τα μέλη της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και επέλεξαν να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες δεν ενημερώθηκαν μόνο για φοροτεχνικά θέματα αλλά έλαβαν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα της πολύ απαιτητικής εργασίας τους.
Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε. Στέργιος Ζυγουλιάνος. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Γιώργος Παπαδημητρίου, λογιστής - φοροτεχνικός, επιστημονικός συνεργάτης Tax Heaven, πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. (Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας), που ανέπτυξε το θέμα «Εργασίες κλεισίματος & Φορολογία Αγροτών, Ομάδες Παραγωγών, Συνεταιρισμοί, Εξόφληση τιμολογίων σε 60 ημέρες» και η Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου - Κελεπούρη, ψυχολόγος, που αναφέρθηκε σε «Πρακτικές τακτικές για την διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα μου». Δείτε φωτογραφίες:















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ