Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη δυναμική αναπτύσσει η υποψηφιότητα Νεστορόπουλου

Δυναμικά στη μάχη του σταυρού επανέρχεται ο Απόστολος Νεστορόπουλος. Ο πρώην δήμαρχος Απ. Παύλου κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Πρόκειται για ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, με
μεγάλα ερείσματα στην τοπική κοινωνία. Ο Νεστορόπουλος υπήρξε ένας πετυχημένος δήμαρχος στον Δήμο Απόστολου Παύλου, νοικοκυρεύοντας τα οικονομικά, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τον Δήμο Βέροιας. Η υποψηφιότητά του αναπτύσσει μεγάλη δυναμική και ο ίδιος κινείται ακατάπαυστα σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού. Με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά, στόχος του Απόστολου Νεστορόπουλου είναι διεκδικήσει την εκλογή του και μάλιστα σε υψηλή θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ