Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε για κότα στο Μακροχώρι;

Κάθε Σάββατο και Κυριακή κεμπάπ και κοκορέτσι
Στον κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου, στην οδό Αριστοτέλους 91, βρίσκεται η «Φίνα Κότα». Είναι από εκείνα τα ψητοπωλεία που χαίρεσαι να δαπανήσεις λίγο χρόνο με καλή παρέα, συνοδεία νόστιμων μεζέδων,
με διαλεγμένα κρεατικά και φυσικά το φημισμένο του κοτόπουλο. Ο εκτενής κατάλογος περιλαμβάνει νοστιμιές όπως παϊδάκια, σουβλάκια, μπιφτέκια, μοσχάρι, συκώτι, μπριζόλα, χοιρινή τηγανιά, φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι, πατάτες με πλούσια γέμιση τυριών, την μοναδική σαλάτα «Φίνα Κότα».

Και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!!!

Οι οικονομικοί μεζέδες του καταστήματος είναι φτιαγμένοι με μεράκι και περιλαμβάνουν επιλογές από είδη ψαριών μέχρι και λαχανικά, μανιτάρια και πολλά είδη τυριών. Η συνοδεία αλκοόλ γίνεται με ελληνικά αποστάγματα, ούζο, τσίπουρο, μπύρα και κρασί. Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σου έρχεται ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό.

«Φίνα Κότα»: Το τρίπτυχο της επιτυχίας

1) Ποιότητα
2) Χαμηλές τιμές
3) Εξυπηρέτηση


«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ