Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσίαση βιβλίου «Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία, Οδηγός για γονείς» στη Βέροια

Το νέο βιβλίο της με τίτλο «Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία, Οδηγός για γονείς» παρουσίασε στη Βέροια η συγγραφέας - Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής - Μαθησιακών Δυσκολιών Ζουζάνα Παντελιάδου στη Βέροια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία &
Μαθησιακές Δυσκολίες, το 3ο ΠΕΚΕΣ (Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6/3, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, παρουσία εκπαιδευτικών και γονέων.
Το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος οδηγός για γονείς, που απαντά με απλό και σαφή τρόπο σε ερωτήσεις για τις μαθησιακές δυσκολίες και ειδικά τη δυσλεξία. Ένα βιβλίο με έγκυρη πληροφόρηση, παραδείγματα και πρακτικές προτάσεις υποστήριξης, χρήσιμο για γονείς, ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Ξεκινώντας μίλησε από την πλευρά των γονέων η Γεωργία Μπάρου, η οποία είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νικόλαος Μπίνιας, Διδάκτωρ Ειδικής - Ψυχοκινητικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Marburg Γερμανίας, συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης του 3ου ΠΕΚΕΣ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Τελευταία πήρε τον λόγο η συγγραφέας του βιβλίου - Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής - Μαθησιακών Δυσκολιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σουζάνα Παντελιάδου και αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του βιβλίου της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ