Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσείς περάσατε από τη Βιβλιοθήκη Βέροιας για μια... περιποίηση;

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου και ο ισόγειος χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας μετατράπηκε σε ινστιτούτο ομορφιάς και περιποίησης. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, μαζί με τις
εκπαιδευτικούς τους, επέλεξαν να τιμήσουν την ημέρα αυτή, παρέχοντας δωρεάν περιποίηση στις γυναίκες, με ηρεμιστική μάλαξη προσώπου, χτενίσματα, κουρέματα και πλεξούδες, καθώς και συμβουλές για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών και τη σωστή περιποίησή τους. Στον πειρασμό για μια περιποίηση μπήκαν και άντρες που βρέθηκαν στη Βιβλιοθήκη, που αφέθηκαν στα χέρια των σπουδαστών για ένα χαλαρωτικό μασάζ προσώπου.

Φυσικά και φέτος, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», συγκέντρωσαν κοτσίδες μαλλιών για τις καρκινοπαθείς γυναίκες. Η δράση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 13:00, οπότε αν είστε κάπου κοντά, τρέξτε για μια περιποίηση λόγω της ημέρας! Δείτε φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ