Quantcast

http://picasion.com/

«Μακροζωία ο Απόλυτος οδηγός» στην Γκαλερί Παπατζίκου

Ο Όμιλος Σκράμπλ Βέροιας και οι εκδόσεις Ιβίσκος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μακροζωία – Ο Απόλυτος Οδηγός» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου ,στις 11.30 πμ, στο καφέ «Εκτός Χάρτη» της γκαλερί Παπατζίκου (Ελ. Βενιζέλου 43 - Βέροια). Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η
Αναστασία Καρακόλη, φαρμακοποιός και η Ρούλα Γκόλιου, βιολόγος και συγγραφέας του βιβλίου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα! Λίγα λόγια για το βιβλίο «Μακροζωία ο Απόλυτος οδηγός»:
Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο βιβλίο που ρίχνει άπλετο φως σε όλους τους παράγοντες της μακροζωίας και στους τρόπους για να την κατακτήσουμε, ώστε να ζούμε με υγεία και ποιότητα και να χαιρόμαστε τη ζωή ως το τέλος, σε αρμονία με τη φύση και με τους συνανθρώπους μας. Αντλεί πληροφορίες από την πανάρχαια γνώση και σοφία ως την τελευταία λέξη της επιστήμης. Στις σελίδες του, ανάμεσα σε πολλά, θα βρείτε πληροφορίες και μυστικά:

· Για την Ικαρία και τις Μπλε Ζώνες Μακροζωίας
· Για τη διατροφή, τις τροφές και τα ελιξίρια της μακροζωίας.
· Για τις καθημερινές συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας και με ποιον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν στη μακροζωία μας.
· Για την ψυχολογία της μακροζωίας, τις μεταφυσικές πρακτικές, τα γονίδια, τις υποσχέσεις της επιστήμης, της έρευνας και της ιατρικής τεχνολογίας για το μέλλον, με σενάρια που αγγίζουν την επιστημονική φαντασία!!!
· Για τους αρχαίους και σύγχρονούς Μαθουσάλες.

Τέλος, θα κάνετε ένα γοητευτικό ταξίδι στους μύθους των αθανάτων και στην αναζήτηση της αθανασίας μέσα από τις μυθολογίες των λαών, από το χθες στο αύριο… Με πολλές προσωπικές ιστορίες και βιωματικές αφηγήσεις υπερήλικων και υπεραιωνόβιων. Και πολλές ασκήσεις, συνταγές και πρακτικές για τη μακροζωία.
































Σύντομο βιογραφικό της συγγραφέος Ρούλας Γκόλιου


Η Ρούλα Γκόλιου είναι βιολόγος, απόφοιτος του βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τα έτη 1977-80 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα « ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ».

Από το 1980 υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στη Μέση Εκπαίδευση. Κατά την περίοδο της θητείας της ως εκπαιδευτικού δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Ανέπτυξε κοινωνική και πολιτιστική δράση μέσα από τοπικούς συλλόγους και φορείς είτε ως ενεργό μέλος είτε ως εκλεγμένη εκπρόσωπος .

Αρθρογράφησε και αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο αλλά και σε περιοδικά σε θέματα κυρίως εκπαίδευσης, περιβάλλοντος και κοινωνικού χαρακτήρα.

Από το 2000 ασχολήθηκε με συγγραφή, επιστημονική επιμέλεια και μεταφράσεις βιβλίων και είχε την ευκαιρία να εντρυφήσει σε θέματα ολιστικής και εναλλακτικής θεραπευτικής.

Βιβλία της που εκδόθηκαν:

«200 βότανα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες», 2007, (επανεκδόθηκε αρκετές φορές).

«Τα άγρια χόρτα στο πιάτο σας», 2013. (2η εκδοση 2014)

«Βότανα στον κήπο και στο μπαλκόνι μας», 2015.

«Τα άγρια βότανα», 2015.

«Τα εδώδιμα φυτά και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες», 2015.

«Μακροζωία- Ο Απόλυτος οδηγός», 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ