Quantcast

http://picasion.com/

Το λουλούδι του Τσίπρα έχει άρωμα Βέροιας

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ
Με παρουσία πολιτικών προσώπων από τη Βέροια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Caravel» η πολυσυζητημένη εκδήλωση της Λούκας Κατσέλη και του προέδρου της «Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και
Δημοκρατών» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ούντο Μπούλμαν με τίτλο «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη». Βασικοί ομιλητές ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Κύριος στόχος της συνάντησης των προοδευτικών δυνάμεων ήταν να τεθούν στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου οι μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και να αναζητηθούν οι απαραίτητες προγραμματικές συγκλίσεις των δυνάμεων της Αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας για μια δίκαιη βιώσιμη και δημοκρατική Ευρώπη.
Στην πολιτική εκδήλωση δεν σ
υμμετείχαν (αν και είχαν προσκληθεί) η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των παρευρισκομένων βρισκόντουσαν ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, οι Βουλευτές Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κάκαρης. 

Δείτε φωτογραφίες:














7 σχόλια:

  1. Ο όποιος διάλογος για "συγκλίσεις των δυνάμεων της Αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας για μια δίκαιη βιώσιμη και δημοκρατική Ευρώπη" 2,5 μήνες πριν τις εκλογές, μόνο ως προσχηματικός μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν εκείνες οι διαδικασίες και οι συνθέσεις ανάμεσα σε τόσους φορείς αριστερής και κεντροαριστερής πολιτικής, που θα μπορούσαν να δώσουν στην Ευρώπη ένα νέο ποιο ανθρώπινο όραμα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όλα φαίνεται να γίνονται πρόχειρα, με σκοπό την αρπαγή των σοσιαλιστικών ψήφων των απογοητευμένων πολιτών. Τώρα τους θυμήθηκαν. Όταν έστηναν την ανεξέλεγκτη Ευρώπη των Τραπεζών και των Εταιρειών ήταν όλα καλά. Τώρα Τράπεζες και Εταιρείες ελέγχουν την Ευρώπη και όχι οι πολίτες της. Ο πραγματικός διάλογος για την νέα Ευρώπη (αν το θέλουνε, εμείς το θέλουμε) θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μετά από τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 26 Μαΐου. Αυτές είναι χαμένες για τους Σοσιαλιστές, οι ευρωσκεπτικιστές θα είναι η έκπληξη και αυτοί που θα δουν τις δυνάμεις τους να αυξάνονται. Ευρωσκεπτικιστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν σημαίνει (φασίστες). Και ίσως έτσι θα πρέπει να γίνει, ώστε να ξυπνήσουν κάποτε οι πολίτες και να ΑΛΛΑΞΟΥΝ την Ευρώπη, τη ζωή τους. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αργά ξύπνησαν τα καμάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πές τους τα ΜΕΓΑΛΕ νομίζουν ότι όλοι τρώμε κουτόχορτο. Καλή η Ευρώπη αλλά όχι αυτή η Ευρώπη.

      Διαγραφή
  2. Για τον 21ο,22ο,2ο αιωνα η αριστερά στην Ελλάδα πέθανε.Για μνημόσυνο μου κάνουν τέτοιες συγκεντρωσεις,συγγενών που φάγανε την κληρονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα αποτελέσματα των καλπών που θα στηθούν σε λίγο καιρό θα είναι εκκωφαντικά για τους κυβερνητικούς αλλά και για πολλούς άλλους. Όσο για αυτά του ευρωκοινοβουλίου θα γίνει το ΄΄έλα να δεις΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπός δεν είναι να γίνει το ΄΄έλα να δεις΄΄ σκοπός είναι να βγάλουμε αντιπροσώπους που θα βοηθήσουν πρώτα τους πολίτες και μετά τις Τράπεζες και τις εταιρείες.
      Δεν πρέπει να διαλύσουμε την Ευρώπη θα πρέπει να την αλλάξουμε προς το καλύτερο. Στη σημερινή παγκόσμια συγκυρία δε μπορείς να είσαι μόνος,χάνεσαι, χρειάζονται συμμαχίες, αλλιώς ...

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ- ΓΑΛΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ) ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΗΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΕΤΑΙΡΙΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

      Διαγραφή
  4. Αρα συμφωνείς. Όλοι θα πρέπει να αντιδράσουμε, κοίτα πως και η μικρή Ελλάδα κόντεψε να τινάξει την Ευρώπη στον αέρα το 2015. Μην τα περιμένετε όλα πάντα από τους άλλους. Βγάζουμε και οι μικρές χώρες Ευρωβουλευτές. Προσοχή λοιπόν όχι πάλι τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ