Quantcast

http://picasion.com/

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Ημαθίας

Έχασε πέναλτι η Αγκαθιά
Χωρίς νικητή έληξε το Ημαθιώτικο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο κατάμεστο γήπεδο της Αγκαθιάς, η τοπική Νίκη αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Βέροια, έπειτα από ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι που είχε ελάχιστες

καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το ισόπαλο αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, μιας και ο έτερος διεκδικητής της πρωτιάς Άρης Παλαιοχωρίου αναδείχθηκε και αυτός ισόπαλος στην έδρα του Μακεδονικού (1-1), με την κατάσταση στην κορυφή να παραμένει αναλλοίωτη.
Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τη "Βασίλισσα" να είναι πιο απειλητική και να έχει δύο καλές στιγμές στο 13' και 20' με τους Σκαθαρούδη και Χαντζάρα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 23' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μουρατίδη μέσα στην περιοχή (οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν), με τον Σούκια να το εκτελεί αλλά τον Κοντογουλίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει, κρατώντας το μηδέν για την εστία του!


Μετά την φάση αυτή οι "κυανέρυθροι" πήραν τα πάνω τους, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την επίτευξη ενός τέρματος, χωρίς όμως να κάνουν κάποια σπουδαία φάση. Στο 29' το σουτ του Κανούλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μουχάλης γέμισε στην περιοχή της Αγκαθιάς αλλά ο Χαντζάρας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με προβολή και να την στείλει στα δίχτυα. Στην επανάληψη συνεχίστηκε η ίδια εικόνα, με τους Βεροιώτες να έχουν την πρωτοβουλία και να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή των γηπεδούχων, οι οποίοι με καλοστημένη μεσοαμυντική διάταξη έδιωχναν όλους τους κινδύνους και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.


Στο 59' ο Λιόλιος έπιασε το σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 84' ο ίδιος παίκτης γύρισε επικίνδυνα την μπάλα από αριστερά αλλά ο Μουρατίδης την έδιωξε πριν φτάσει σε κάποιο αντίπαλο. Στο 88' οι "κυανέρυθροι" ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μουρατίδη μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν το υπέδειξε, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αβραμόπουλος των γηπεδούχων για δυνατό μαρκάρισμα. 
Τελευταία καλή στιγμή για τους Βεροιώτες στο 92' με τον Τόλιο να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μουρατίδη. Με λάθη ήταν η διαιτησία του Πολυχρόνη και των βοηθών του Βρούζου και Κουτσικανίδη, όλοι του Σ.Δ. Πιερίας, με κυριότερο τον μη καταλογισμό πέναλτι στη "Βασίλισσα" στο 88ο λεπτό.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Ζαρογιάννης (90'+ Πατσιαβούρας), Σούκιας (80' Κίτσας Ελ.), Χατζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κασαπίδης, Κίτσας Λ., Γκελοσάνι (90'+ Γιαννόπουλος), Προβατίδης (65' Μούδιος).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Σκαθαρούδης (82' Καράμπελας), Μπλέτσας (68' Τσικόπουλος), Κανούλας, Ταϊρης, Χαντζάρας (78' Μυλωνάς).

2 σχόλια:

  1. Αρε ΑΓΚΑΘΙΑΡΑ εκανες την βεροιουλα να πανηγυριζει την ισοπαλια που πηρε μπραβο σε ολα τα παιδια της νικης!¡¡!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι από το 60΄και μετά ερχόταν μία δυσωσμία από κτηνοτροφικές μονάδες στο γήπεδο, το έχει ψάξει το Δημοτικό σας συμβούλιο ή ακόμη πανηγυρίζετε τον πόντο που πήρε η ...Βάμος;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ