Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα» της Βέροιας

Πολύς κόσμος αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Βέροιας με αφορμή τη «Λευκή Νύχτα». Τα περισσότερα καταστήματα συμμετέχουν στον θεσμό και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, με πολλά από αυτά να υποδέχονται τους καταναλωτές με κεράσματα, μουσική και προσφορές. Τοπικά γκρουπάκια έχουν
στήσει υπαίθριες συναυλίες σε διάφορα σημεία της αγοράς, δίνοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ οι μικροί καταναλωτές διασκεδάζουν με ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους που κυκλοφορούν στο κέντρο. Πέρα από τα εμπορικά καταστήματα, πολλά είναι και τα καταστήματα εστίασης που μπήκαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα με προσφορές και σε φαγητό καφέ ή ποτό.










3 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και του χρόνου !! Για να ξεπουλήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο "ΛΕΥΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ" ξέρετε;;; ακούσατε τίποτα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ