Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Κρήτη ο Βεσυρόπουλος

«Η διαφορά θα είναι πάνω από 10%»
Ζητήματα φορολογικής και αναπτυξιακής πολιτικής συζητήθηκαν στη διάρκεια ημερίδας με θέμα: «Σχεδιάζοντας την Ελλάδα της Ανάπτυξης», που πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου η ΝΟΔΕ Χανίων στο ΕΒΕΧ. Η
φορολογική πολιτική είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού –με τα κατάλληλα μέτρα- μπορεί να αποδειχθεί μοχλός ανάπτυξης, τόνισε ο κεντρικός ομιλητής, βουλευτής Ημαθίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

Ο κ. Βεσυρόπουλος εξέφρασε επίσης την βεβαιότητα ότι η Ν.Δ θα κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές καθώς η διαφορά στις δημοσκοπήσεις είναι πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες. Μάλιστα παρουσίασε μια άλλη οπτική για την φορολογική πολιτική, την αναπτυξιακή διάσταση της, καθώς μέχρι σήμερα, η φορολογική πολιτική ήταν εγκλωβισμένη σε ένα εισπρακτικό χαρακτήρα και δεν είχε αναπτυξιακή στόχευση. 

«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να βάλει τέλος σε αυτό τον παραλογισμό της υπερφορολόγησης. Η χώρα χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, με σχέδιο που θα περιλαμβάνει μειώσεις φόρων και μεγάλες αλλαγές, τομές και μεταρρυθμίσεις που θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα δημιουργήσουν υψηλούς και βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης. Και αυτή θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος. 

Τέλος, ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Φώτης Πασιούρας, μίλησε για την επιχειρηματικότητα και τις ξένες επενδύσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ