Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας

Όλοι με κομματική στήριξη
Στην μεγάλη μάχη των εκλογών έχουν ριχθεί οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας. Απομένουν μόλις 80 ημέρες, πριν οι πολίτες οδηγηθούν στις κάλπες και όλη η Περιφέρεια κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και η
Λαϊκή Ενότητα έχουν ήδη δώσει την στήριξή τους σε κάποιο πρόσωπο, σε αντίθεση με την Ένωση Κεντρώων, την Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί.
Εν όψει λοιπόν των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου, όπως έχει διαμορφωθεί το προεκλογικό σκηνικό μέχρι σήμερα, θα έχουμε πέντε υποψήφιους Περιφερειάρχες. Πιο συγκεκριμένα: 


  • Η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος θα είναι επικεφαλής της παράταξης «Αλληλεγγύη»
  • Ο Χρήστος Γιαννούλης είναι ο υποψήφιος που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί το όνομα του συνδυασμού του
  • Ο Χρήστος Παπαστεργίου κατεβαίνει υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «#Πράξεις για τη Μακεδονία» με την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ
  • Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος πρόκειται να είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης από το ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Λαϊκή Συσπείρωση»
  • Υποψήφια, με τη στήριξη της ΛΑ.Ε θα είναι κι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με την παράταξη «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία»

4 σχόλια:

  1. Γιαννούλης Χρήστος για Περιφέρεια,αν τα καταφέρει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση,θα γίνει η Μακεδονία Μονακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, θέλει 24 ημέρες ακόμα μέχρι την Πρωταπριλιά. Είναι όμως πρόβλεψη, εμπρόθεσμα, εντός Τριωδίου...

      Διαγραφή
    2. ποια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Η βόρεια ή νότια;;

      Για το συριζα άλλα και για τον Γιαννουλη
      ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ' Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!

      Διαγραφή
  2. Τι πινεις ρε συ και δε μας δινεις; Ποιος Γιανούλης , ποιο μονακό ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ