Quantcast

http://picasion.com/

Η Ιωάννα Μπέλλα σε νέες σέξι πόζες

Την γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία της στα «προκριματικά» του Greece’s Next Top Model. Διεκδίκησε την είσοδό της στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει τα πολυπόθητα «ναι», καθώς η κριτική επιτροπή στάθηκε στις αισθητικές παρεμβάσεις και της έκοψε τον… δρόμο για το
όνειρο. Η Ιωάννα Μπέλλα γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της τηλεόρασης και των ριάλιτι, αλλά όσα ακολούθησαν έδειξαν πως βγήκε πιο σκληρή πιο αυτήν την δυσάρεστη διαδικασία. Η εντυπωσιακή 22χρονη με τα… ατελείωτα πόδια κατάφερε να ξεπεράσει τα όσα βίωσε στο GNTM και πλέον κάνει άλματα στον χώρο της μόδας με φωτογραφήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και εκτός συνόρων.
Πρόκειται, άλλωστε, για μία εκρηκτική παρουσία και μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram θα σε πείσει. Δεν είναι προκλητική, αλλά έχει βρει το μυστικό για να τραβάει τα βλέμματα των ανδρών. Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι έχει 180.000 followers. Η καλλονή από τη Βέροια σε πρόσφατη συνέντευξή της υπογράμμισε ότι νιώθει πως δεν είναι ωραία, αλλά εμάς θα μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, άλλωστε, από το προφίλ της αποδεικνύουν το αντίθετο. Και ωραία είναι και έχει τα πιο εντυπωσιακά πόδια στην Ελλάδα… Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:














3 σχόλια:

  1. Εντάξει βρε παιδιά,όμορφη κοπέλα είναι,για ποιο λόγο πρέπει να ασχολείται το σάιτ σας συνέχεια μαζί της;
    Γιατί υποβαθμίζετε ένα παρα πολύ καλό σάιτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το photoshop πάει σφαίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ