Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ημαθίας προκρίθηκε η Βέροια

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας πέτυχε η Βέροια, η οποία νίκησε και στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με 3-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Μακροχώρι (πρώτο ματς 4-1). Η «Βασίλισσα», σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δεν
αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον αξιόμαχο αντίπαλό της και με δύο νίκες πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, όπου θα κοντραριστεί σε διπλούς αγώνες με μία εκ των Αγκαθιά, Τρίκαλα και Ροδοχώρι (αύριο γίνεται η κλήρωση). 
Το σκορ για τους Βεροιώτες άνοιξε στο 18' ο Λεφίδης με διαγώνιο σουτ έπειτα από μπαλιά του Βεργώνη, ενώ στο 20' ο αρχηγός της «Βασίλισσας» ήταν αυτός που σκόραρε με κεφαλιά, γράφοντας το 2-0. 
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75' ο Χαντζάρας με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Τσικόπουλου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κοζανίτης Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους συντοπίτες του Μπαλιάκα και Βογδόπουλο.

ΒΕΡΟΙΑ: Πάντος, Παπουτσίδης, Λεφίδης (69' λ.τ. Χαντζάρας), Τσιότρας, Μουρατίδης (64' Ταϊρης), Σοφιανίδης, Καράμπελας, Βεργώνης (76' Μπλέτσας), Βασίλτσης, Μυλωνάς, Τσικόπουλος.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κούκλας Αρ., Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Κίτσας Γ. (38' λ.τ. Φωτιάδης), Αργυρόπουλος (70' Πέτκος), Πετράι (53' Κίτσας Ν.), Κούκλας Χρ. (60' Κούκλας Π.), Ζωγράφος, Κίτσας Ελ., Βουλγαρόπουλος.

* Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε από τους οργανωμένους φίλους της «Βασίλισσας» ο πρώην ποδοσφαιριστής της και τωρινός προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Σάκης Παγγούρας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ