Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λιγουρεύτηκες τέλεια και χορταστική κρέπα; Η «Gorilla» άνοιξε στο κέντρο της Βέροιας!


Δείτε τον κατάλογο - Delivery: 2331500813 & 6986876678 (what's up)
Σας «έσπασε» τη μύτη μια ακαταμάχητη μυρωδιά φρεσκοψημένης κρέπας; Ακολουθήστε την και θα σας οδηγήσει μέχρι τον πεζόδρομο της Παστέρ, στον αριθμό 13! Γιατί σε εκείνο το σημείο, εδώ και λίγες ημέρες ήρθε και άραξε ο «Gorilla»! Η νέα κρεπερί της Βέροιας, που έφερε μαζί της το πιο τεράστιο φύλλο κρέπας, σε διάσταση... gorilla, με διάμετρο 40cm! Eat like Gorilla!!!
Η κρεπερί «Gorilla» είναι καθημερινά κοντά μας (εκτός Δευτέρας), από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 02:00 τα ξημερώματα, με κρέπες, βάφλες, club sandwich, hot-dog, τοστ, σαλάτες, τηγανιτές πατάτες, παγωτά και φυσικά αρωματικό καφέ, ενώ τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, θα «τραβάει» το ωράριο πιο αργά, για όσους θέλουν να στρώσουν το στομάχι τους με κάτι νόστιμο και ελαφρύ μετά από το ξενύχτι.
Τι ξεχωρίσαμε στην «Gorilla»; Το υψηλό επίπεδο στα υλικά που χρησιμοποιεί, με επιλογή σε τυριά, αλλαντικά και σοκολάτες, από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων. Την απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε αγαπημένες σοκολάτες που μπαίνουν ολόκληρες μέσα στην κρέπα, καραμέλες, μπισκότα, μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Φρέσκες σαλάτες και υπέροχος καφές. Μια νέα γευστική πρόταση για γρήγορο αλλά νόστιμο και ποιοτικό φαγητό, για να το απολαύσετε σε ένα από τα τραπεζάκια του ή στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2331 500 813 ή 6986876678 (what's up). Δείτε τον κατάλογο και φωτογραφίες:

Ανοιχτά από Τρίτη έως και Κυριακή
Δευτέρα κλειστά
Ωράριο delivery: Τρίτη με Κυριακή 12:00 - 01:00

Gorilla
crepes, coffee and more...
Παστέρ 13, Βέροια
Τηλ. 2331 500 813
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ