Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Ήταν μια πολύ κακή μέρα. Μείναμε όμως ζωντανοί»

Μετά το τέλος του αγώνα Στρατώνι - Φίλιππος και την ήττα της Βεροιώτικης ομάδας με 69-52, ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Στρατωνίου για τη δίκαιη νίκη της. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, ήταν πολύ ανώτερη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και πρέπει να συγχαρούμε και τους διαιτητές κυρίους Σιμητόπουλο και Θεοδώρου. Για μας ήταν μια πολύ κακή μέρα όπου τίποτε δε λειτούργησε. Ναυαγήσαμε και βυθιστήκαμε αύτανδροι, απλά νομίζω ότι μείναμε ζωντανοί. Επειδή όμως πάντα εκτός του κακού υπάρχει και το χειρότερο, ας μείνουμε στο κακό.
Είμαστε εντός προγραμματισμού και πρέπει ως ζωντανοί να πάρουμε το επόμενο πλοίο που περνάει το Σάββατο στις 3. Με τους πιστούς φίλους πάντα στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ