Quantcast

http://picasion.com/

Γκίμας: «Κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα το παιχνίδι»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου μέσα στους Μαχητές ο Δημήτρης Γκίμας. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως ήταν μια δίκαιη επικράτηση και ότι το ματς ήταν ροντέο καθ' όλη την διάρκεια του 4ολεπτου. Διαβάστε αναλυτικά
τις δηλώσεις του: «Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια στην ομάδα των ΑΣ Μαχητές-Πειραματικό Πεύκων την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Έγινε ένα ματς πραγματικά ροντέο. Είμαι περήφανος για όλους τους παίκτες και για τον αδελφό κόουτς Χρήστο Μπλατσιώτη που μετά τη δίκαιη αποβολή μου πήρε τα ηνία και μαζί με τους παίκτες κέρδισαν δίκαια και πεντακάθαρα το παιχνίδι.
Δεν θα παραλείψω να συγχαρώ και τους κυρίους Τσουμαχιδη και Δολγυρα για την προσπάθεια τους. Συνεχίζουμε με το στόχο της τετράδας μπροστά μας κι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα των Φαρσάλων στην έδρα μας, όπου ζητάμε οι φίλαθλοι να σταθούν για μια ακόμη φορά δίπλα μας για την υπέρβαση».

1 σχόλιο:

  1. Καλά εσείς βαλθήκατε να μας τρελάνετε φέτος. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ