Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί δεν ήταν ο Ουρσουζίδης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια - Τι συνέβη με τον Παππά

Το «καψόνι» του ΠΑΣΟΚ
Η εικόνα του πάνελ στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια με ομιλητή τον Υπουργό Νίκο Παππά, προκάλεσε εύλογες απορίες. Παρόντες οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, προερχόμενοι από Νάουσα και Αλεξάνδρεια

αντίστοιχα, αλλά έλειπε ο Βεροιώτης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Ουρσουζίδης. Είναι οπωσδήποτε αξιοσημείωτη η απουσία του βουλευτή της Βέροιας, όταν μάλιστα η κομματική εκδήλωση διοργανώνεται στην πόλη του και συμμετέχει σ' αυτήν κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης.

Οι πρώην σύντροφοι δημιούργησαν το πρόβλημα

Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα στον κ. Ουρσουζίδη δημιούργησαν οι πρώην σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν γνωστό πως την Τετάρτη 20 Μαρτίου κατέβαινε προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο, που περιείχε τροπολογία η οποία καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή. Η γνωστή στην επικαιρότητα με τον τίτλο «τροπολογία Κουντουρά», καθώς αφορά κυρίως την υπουργό τουρισμού. Την τελευταία στιγμή όμως, το ΚΙΝΑΛ έθεσε θέμα ονομαστικής ψηφοφορίας για την επίμαχη τροπολογία. Έτσι εδόθη σήμα σε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια να σπεύσουν στη Βουλή και να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο. Αυτός ήταν και ο λόγος της αναπροσαρμογής της επίσκεψης Παππά, που ακύρωσε όλο το πρωινό του πρόγραμμα και έκανε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα, ψήφισε στη Βουλή και επέστρεψε στη Βέροια, για να παραστεί και να μιλήσει στην βραδυνή εκδήλωση στην «Ελιά».

Γιατί έλειπε ο Ουρσουζίδης

Ο κ. Ουρσουζίδης ταξιδεύει οδικώς και οδηγεί ο ίδιος, καθώς δεν έχει ούτε οδηγό, ούτε αποσπασμένους αστυνομικούς στην υπηρεσία του παρ' ότι δικαιούται. Όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, εξήγησε στον υπουργό πως δεν μπορούσε να επιστρέψει αυθημερόν από Αθήνα ώστε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση. «Δεν θα σκοτωθούμε κιόλας! Είμαι και πρόεδρος της επιτροπής οδικής ασφάλειας, δε θα κάνουμε αυτά που συμβουλεύουμε τους πολίτες να μην κάνουν» μας είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον βουλευτή Ημαθίας ο κ. Παππάς έδειξε κατανόηση και κανένα θέμα δεν υφίσταται στη μεταξύ τους σχέση.

3 σχόλια:

  1. Μέγιστη απώλεια. Θρήνος. Ομως κάποιος να μας πει ποιους μετέφερε το λεωφορείο που σταμάτησε λίγο πρίν τις 8 μεταξύ ΕΛΙΑΣ και Αγίων Αναργύρων και ξεφόρτωνε κόσμο; Δεν το ειδα μόνο εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας ειναι εντελως αδιαφορο γιατι δεν ηταν στη συγκεντρωση. περαρασε απαρατήρητο.
    εαν οι λογοι της απουσιας ειναι πραγματι αυτοι που αναφερονται, εκανε πολυ καλα που δεν ηρθε. πολυ καλα κανει και δεν εχει οδηγους, αστυνομικους κτλ κτλ. εδω να του δωσουμε και συγχαρητηρια. αλλα η σταση και η θεση του κυριως στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ τον εχει τελειωσει και αυτον και το κομμα του. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και στις επομενες εκλογες αλλα και με μονιμη επιστροφη στο 3% για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι αυτό δεν είχε άλλους χίλιους απ έξω να τον περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ