Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με φιλοδοξίες ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Κώστας Τροχόπουλος

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει των δημοτικών εκλογών ο Κώστας Τροχόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Είναι
απόφοιτος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης Νομικής, το πρώτο στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης με κατεύθυνση Διοικητικού Δικαίου και το δεύτερο στον τομέα των Διεθνών Σπουδών με κατεύθυνση Ευρωπαϊκού Δικαίου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Βέροια και θεωρείται αντικειμενικά από τους ανερχόμενους πολιτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο Κώστας Τροχόπουλος έχει αρχίσει ήδη τις επαφές του, τόσο εντός της πόλης, όσο και στα χωριά του Δήμου Βέροιας. Όπως διαφαίνεται η υποψηφιότητά του χαίρει θετικής αποδοχής από τον κόσμο που θέλει να δει νέα και άφθαρτα πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης. Η υποψηφιότητά του αναμένεται να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών εκλογών. Στόχος για εκείνον είναι η αλλαγή των συσχετισμών, μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και η ανάληψη πρωτοβουλιών και καθηκόντων με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

8 σχόλια:

  1. Δυναμικός... Κωνσταντίνε είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζονται νέα και μορφωμένα άτομα στον Δήμο και γενικότερα στην πολιτική.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα μορφωμένα άτομα, ο καταλύτης της πολιτικής αλλαγής, πάντα προς το καλύτερο. Στηριζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή δύναμη Κώστα!Τέτοιοι άνθρωποι λείπουν από τον Δήμο...
    Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, επίγνωση καθήκοντος και όρεξη για δουλειά, καλή επιτυχία Κωνσταντίνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τις πιο ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες του συνδύασμού του αλλά και των υπολοίπων! Καταλυτική σημασίας το αντικείμενο των σπουδών του λόγω της πολυνομιας αλλά και της συχνότητας αλλαγής των νόμων ακόμη και στο πλαίσιο των δημοτικών δραστηριοτήτων Αναμένουμε δημοσιεύσεις από τον ίδιο αλλά και κριτικές, που θα αναδείξουν το χαρακτήρα του, τη στοθεσία του, καθώς και το αν πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος της Βέροιας. Ελπίζω να μην διαφωνήσουν με τις επιφυλάξεις που διατηρώ ο ίδιος αλλά και άτομα που τον στηρίζουν! Το πρόγραμμα του συνδύασμού του αλλά και οι δημοσιεύσεις του θα δώσουν τη σφραγίδα του χαρακτήρα του! Ένας άνθρωπος με τα προσόντα του σίγουρα θα βάλει την προσωπική του πινελιά και στα 2!καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μας σώνει τίποτα και κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ