Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

F8 Εφήβων 2019: O Φίλιππος έβαλε «φωτιά» στον δεύτερο όμιλο

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε της ΑΕΚ με 25-24 για τη δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και πλέον οι τέσσερις ομάδες του δεύτερου ομίλου ισοβαθμούν. Έτσι, οι προκρίσεις στην πρώτη τετράδα θα κριθούν στους βραδινούς αγώνες μεταξύ των
Φιλίππου – Φοίβου και Διομήδη – ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο ματς, οι Βεροιώτες πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση που τους οδήγησε σε μια σπουδαία νίκη. Το κλειδί του ματς ήταν το ενδέκατο πεντάλεπτο που πήραν μια διαφορά τριών γκολ, την οποία και κράτησαν μέχρι την λήξη του αγώνα.
Κορυφαίοι παίκτες για τον Φίλιππο ήταν ο Ταραμονλής με 8 γκολ και ακολούθησαν οι Τζίμπουλας και Κουκουτσίδης με 6 γκολ.


Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 6-6, 6-9, 9-10, 11-11, 14-14, 16-16, 19-19, 23-20, 25-24


Φίλιππος Βέροιας (Σαράφης): Στεργιόπουλος, Τζίμπουλας 6, Λυκοστράτης, Κουκουτσίδης 6, Πετρομελίδης, Παπαδόπουλος 1, Ταραμονλής 8, Στανκίδης, Τζωρτζίνης 2, Παπαγιαννάκης, Χουδαωέρδογλου, Νίωπας, Μπαλτατζής, Καρανάτσιος, Στεφανόπουλος, Ζούζος 2.

ΑΕΚ (Καφφάτος): Βασιλακάκης, Παπαδάκης, Μπεκιάρης, Αθανασάκος, Δικαιούλιας 1, Τσάκαλος 3, Ασλής, Στάθης, Κοτσιώνης 8, Βασιλείου 5, Κοβάνης 3, Σιγάλος, Καρράς, Πρωτέκδικος 1, Παπάς, Βεζύρης.


Διαιτητές: Μιχαηλίδης – Νάσκος. 

Δίλεπτα: 4-4. 
Πέναλτι: 6/6 – 2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ